Csodás ébredés 15 év kóma után Franciaországban

A 35 éves férfi autóbalesete után esett kómába. Az orvosok ideig ingerlőkészüléket ültettek a mellkasába, és most már a szemével képes követni tárgyakat, a fejét is el tudta fordítani.

2017. szeptember 26. 17:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szélsőjobbosok készültek terrorcselekményekre Franciaországban Politikusokat és mecseteket akartak megtámadni.
Drámai helyzet Dél-Franciaországban
Újabb látogatócsúcs a Frankfurti Könyvvásáron Az idei seregszemle díszvendége Franciaország volt.
Embercsempész bandát lepleztek le Franciaországban és Németországban Utazási irodát üzemeltettek Indiában az illegális, uniós határátlépések megszervezésére.
Egy kis ésszel lenyomhatják a belvárosi kisboltok a plázákat Franciaországban már régi probléma, hogy a városközpontokban egyre kevesebb pékség, fodrász, optikus, zöldséges, vagyis a közvetlen közelben lakók igényeit kielégítő bolt vagy szolgáltatás működik. F...
A palaolajkitermelő cégek hiába kérnek hitelt a BNP Paribastól A megújuló energiák melletti elköteleződés jegyében a BNP Paribas, Franciaország legnagyobb tőzsdén jegyzett bankcsoportja szerdán bejelentette, hogy nem nyújt többé új hitelt palaolaj vagy homokolaj ...

Sztrájkolnak a közalkalmazottak Franciaországban és Belgiumban Franciaországban és Belgiumban is sztrájkolnak a közalkalmazottak a megszorítások miatt.
Franciaország elsőként mondott nemet a katalán függetlenségre Ha Katalónia kedden egyoldalúan kikiáltja elszakadását Spanyolországtól, Franciaország nem fogja azt elismerni - jelentette be Nathalie Loiseau, Franciaország Európa-ügyi minisztere.
Franciaországban már annyira tombol az antiszemitizmus, hogy a zsidó gyermekek sem lehetnek biztonságban Franciaországra - főleg, mióta Emmanuel Macron az elnök - a hazai és a nemzetközi liberális véleményvezérek a multikulturalizmus mintaországaként tekintenek. Csak közben megfeledkeznek arról, hogy a n...
A nyugati kereszténység mint "veszélyeztetett faj" Samuel Pruvot, a Kongresszusi Misszió (Congrés Mission) társszervezője szerint a nyugati kereszténység is a "veszélyeztetett fajok" listájára került. Pruvot szombaton Párizsban, a misszió fővá...
Minket másol a halódó Nyugat, most a bliccelőket kapnák el kelet-európai módon Franciaország 10 milliós központi régiójában, a Párizst is magában foglaló Ile-de-France helyi vasútvonalain forradalmi fegyvert vetettek be a csalók ellen.
A francia nemzetgyűlés jóváhagyta az új terrorelhárítási törvénytervezetet Két év alatt 241 ember halt meg Franciaországban iszlamista merényletben.