CASTING - Meghallgatást hirdetnek az Apáca show musical szerepeire!

2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja. ( Jegyek itt! ) A Sister Act magyarul az Apáca show musical szerepeire meghallgatást hirdetnek. A meghallgatásra kiírt szerepek a következők: Deloris Van Cartier: helyét kereső előadóművész.

2017. október 3. 0:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nap fotója Apácák A Dollár Papa Gyermekei Az apáca című produkciója volt a színházi műhely első hagyományos nézőtér előtti, nagyszínpadi előadása a Trafóban. Előadásfotók.  [...] Bővebben!
Nagyszínpad! Nagyszínpad! A Dollár Papa Gyermekei új, Az apáca című produkciója lesz a színházi műhely első hagyományos nézőtér előtti, nagyszínpadi előadása a Trafóban. [...] Bővebben!
Apáca a Trafóban Október 18-19-én mutatják be a Dollár Papa Gyermekei új előadását.
Biszexuális operaénekesnő volt a francia történelem legvagányabb alakja Nőket csábított el, féltékeny férfiakat intézett el, egy alkalommal pedig még egy apáca holttestét is elrabolta, annyira szerelmes volt Julie d'Aubigny.
Casting Az Apáca Show több női szerepére A Zikkurat Színpadi Ügynökség meghallgatást hirdet a Broadwayn és West End-en 2006 óta futó Apáca Show című készülő produkciójához.  [...] Bővebben!
Budapest-Athén a WIZZ legújabb útvonala A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Athénba. A legújabb WIZZ-járat március 25-től közlekedik kezdetben hetente nég...

Veréb Tamás koncert a Kálmán Imre Teátrumban - Jegyek itt! Veréb Tamás - akit musical előadásainkból és televíziós műsorokból is jól ismerhetnek - exkluzív élőzenés esttel várja a színház és könnyűzene szerelmeseit. 2017. november 16-17-én Budapesten a Kálmá...
Dühöngenek a hoppon maradt Star Wars-fanok, a Cinema City új vetítéseket ígér A Cinema City Facebook-oldalán rengetegen reklamálnak, mivel a számlájukon zárolták Az utolsó jedik premierére vásárolt jegyek árát, de a jegyvásárlást megerősítő visszaigazoló emailt nem kapták meg....
Hegedűs D. Géza Rómeó és Júliát rendez jövőre a Dóm téren A világ talán legismertebb szerelmes történetét Hegedűs D. Géza állítja színpadra jövő nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon.  [...] Bővebben!
Szombat este indul a jegyértékesítés a budapesti négyes döntőre Szombattól elővételben, akciósan vásárolhatóak meg a jegyek a női kézilabda Bajnokok Ligája 2018-as, budapesti négyes döntőjére.
A Kraftwerk visszatér Magyarországra Februárban jönnek Budapestre, egyelőre még nem tudni, mennyibe kerülnek a jegyek.
Robin Hood musical az Arénában! Jegyek itt! Az előadáson feldolgozott legenda méltán a világ egyik leghíresebb története, hiszen olyan örök emberi értékekről szól, mint a hazaszeretet, a hűség, az igazság keresése, a szabadságvágy, melyek mind...