League of Legends és CS:GO is lesz a Debreceni Egyetem e-sport kurzusán

Magyarországon elsőként fog az intézmény e-sportot oktatni, amiben a játékon kívül még sok más aspektus is fontos szerepet kap majd.

2017. szeptember 26. 18:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tárt karokkal várják a jövő mozdonyvezetőit Számos cég szenved a képzett munkaerő hiánya miatt a logisztikai ágazatban is, azonban kevesen áldoznak figyelmet, munkát, pénzt a következő generációk képzésére. A Rail Cargo Hungaria mind a szakképz...
Visszatérnek a játékfejlesztéshez a Riot Games alapítói A League of Legends fejlesztését útjára indító két fejlesztő az utóbbi években inkább a cégük vezetésével volt elfoglalva, de most úgy döntöttek, visszatérnek a játékok készítéséhez.
A Rayman atyja szeretné folytatni a sorozatot, de most túl elfoglalt Michel Ancel jelenleg két projekten dolgozik, és egyik sem egy új Rayman, pedig az Origins és a Legends sikere láttán volna értelme egy új játéknak a sorozatban.
Élelmiszer-innovációs siker Első helyen végeztek a Debreceni Egyetem élelmiszermérnök hallgatói a KnowinFood versenyen.
3,7 milliárd forintot kap fejlesztésre a Debreceni Egyetem Javítani akarják az intézmény önfenntartó képességét.
Ennyi külföldi tanul most Magyarországon: ezek a legnépszerűbb képzések A legnépszerűbb a Debreceni Egyetem....

League of Legends - a Tyler1-t sértegető Riot alkalmazott már nem Riot alkalmazott Egy kisebb dráma kavarta fel a jelenleg Worlds hype-tól pezsgő League of Legends Reddit életét, középpontjában pedig Tyler1, a sokszorosan kitiltott streamer áll.
Átadták a Debreceni Egyetem fitneszközpontját Átadták a Debreceni Egyetem új fitneszközpontját a Nagyerdei Stadionban.
A jövő héten kiderül, ki lesz a League of Legends Roadshow bajnoka Négy korábbi állomás után Budapestre ér a Samsung League of Legends Roadshow, ahol nem csak kiváló LoL és Overwatch meccseket nézhetek majd, hanem akár ti magatok is versenyezhettek.
Behívatta a Putyin kitüntetése ellen tiltakozó tanszékvezetőket a Debreceni Egyetem rektora Meg akarta tudni, hogyan jutottak erre a döntésre.
Visszaadja kitüntetését a Debreceni Egyetem egyik docense Erdős Melinda szerint dr. Szilvássy Zoltán "maffiaszerű, brutális eszközökkel beosztottjaival együtt puccsszerűen szétrombolta" a tanszékét.
Worlds 2017 - három legendás e-sportoló, és ami mögöttük van Az idei League of Legends világbajnokságot is egy videósorozat előzte meg, ami három jól ismert név kevésbé ismert oldalát mutatja be.