Gyönyörű nő Tenki Réka anyukája - Le sem tagadhatnák egymást

Tenki Réka megmutatta ritkán látott édesanyját.

2017. szeptember 26. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Bíbortetűt tesznek a népszerű ételbe: 10 élelmiszer, amiről nem is hinnéd, mi van benne Természetes eredetűek, de nagyon bizarr mindegyik.
Márk több ezer eurót talált egy mosdóban Emberségből jelesre vizsgázott egy Németországból hazatartó magyar kamionos. A 32 éves Orosz Márknak a szokásos kötelező pihenője miatt kellett megállnia az autópálya mentén egy benzinkútnál, majd betért a benzinkút mosdójába. Nagy meglepetésére a mosdó mellett egy övtáskát talált, de csak akkor döbbent meg igazán, amikor kinyitotta.
Várhidi: Felelőtlenség a SzélesiLőw párosra bízni a válogatottat Az MLSZ gőzerővel keresi Bernd Storck utódát vagy utódait. Van egy olyan forgatókönyv is, miszerint két fiatal magyar edzőt kérnek fel a válogatott irányítására.
Durva: Hujber agressziója elől menekülnie kellett a feleségének? A Story csütörtöki számában ír Hujber Ferenc házasságának válságáról, a színész ellen vádat emeltek, mert állítólag éveken át bezárta, bántalmazta és megalázta a feleségét. A lap szerint Cynthia többször hívott rendőrt, amikor férjével elfajult a vita, és magánvádi eljárást is kezdeményezett. A lap által idézett bírósági papírokból kiderül, hogy többször megütötte, ráncigálta nejét, aki távolságtartási végzést kért Hujber ellen, ám ez sem segített.
Németh Kristófot ellehetetlenítik Elképesztő és megalázó helyzetet élt át Németh Kristóf: szerepelni ment a Játékszínbe, s ott derült ki, már mást tettek a helyére a főnökök. Persze a harc már régebbi keletű közöttük
Jobban hizlal, mint a csoki: 10 étel, amiben brutális mennyiségű a kalória Szerencsére nem kell mindről lemondanod.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Pszichiáterek szerint Donald Trumpnak nem szabadna kormányoznia: súlyos személyiségzavarral küzdhet Amerikai orvosok szervezkednek az elnök elmozdítása érdekében.
A neten jól hangzik, de az ágyban irtó kellemetlen - 5 szextipp, amitől óva intenek a nők Néhánynak borzasztóan kellemetlen vége lett.