Váratlan fordulat a plakátháborúban

A Pest Megyei Kormányhivatal közlése szerint több más megyei kormányhivatalhoz hasonlóan elrendelte a tiltott pártfinanszírozás tilalmába ütköző, jogsértő módon kihelyezett plakátok eltávolítását. A Publimont bírósághoz fordul.

2017. szeptember 26. 20:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pest megyében már leszedték a kormányt irritáló jobbikos plakátokat Élen jár a plakátalanításban a Pest megyei Kormányhivatal, már egy jobbikos plakát nincs a helyén, közölték büszkén.

Friss hírek
2014-ben pusztított a légszennyezettség az Európai Unióban Csaknem 400 ezer ember  halálát okozta a légszennyezettség 2014-ben az Európai Unió tagállamaiban - írta friss jelentésében az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Belépett a szíriai Idlíb tartományba a török hadsereg első konvoja A művelet része a feszültségcsökkentési megállapodásnak.
Spontán földrengés volt Észak-Korea nukleáris kísérleti telepe körül Ez még a múlt havi kísérleti atomrobbantás utóhatása.
Kilép az UNESCO-ból az Egyesült Államok Az amerikai külügyminisztérium bejelentette, hogy az Egyesült Államok 2018 végi határidővel kilép az UNESCO-ból, az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetéből.
Halrudak tesztje: sok problémás termék 30 különböző halrudacskát ellenőrzött legújabb Szupermenta terméktesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Több hiányosságra is fény derült. ...
Elfogták a nyíregyházi postás késes támadóját - videó A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Lázár: Sunnyogás a Jobbik plakátügye A kormányhivatalok teljesen törvényesen és fair módon jártak el, amikor eltávolították a Jobbik plakátjait közölte Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter leszögezte: állnak bármilyen bír...
Tiltott pártfinanszírozás Kedden rendelte el a Pest Megyei Kormányhivatal a Jobbik korábbi plakátjaihoz nagyon hasonló plakátok eltávolítását, mert jogsértő módon lettek kihelyezve és felmerült a tiltott párttámogatás gyanúja....

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.
Alonso, Vettel, Hamilton, ki a legjobb? Egész furcsa megállapítás Hamiltonról a mérnöktől, aki minddel dolgozott.