Magyarország vétóval fenyeget - a nap hírei

A vízipar, az IT-szektor és a gyógyszeripar területén lát együttműködési lehetőséget Szingapúrral a magyar kormányfő. Magyarország akadályozni fogja Ukrajna európai integrációját a kisebbségeket sújtó oktatási törvény miatt. Megerősítené az európai biztonságpolitikát, új európai adót vetne ki a francia elnök.

2017. szeptember 26. 22:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.
Oroszország és Ukrajna is elutasította a cseh elnök javaslatát A Krím félsziget ügyében mindkét ország elutasította a cseh elnök javaslatát.
Magyarország kezdeményezni fogja az EU-ukrán társulási megállapodás felülvizsgálatát Az ukrán oktatási törvény alapvetően sérti meg az Ukrajna és az Európai Unió közötti társulási megállapodást jelentette ki hétfőn Ungváron Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki emiatt ...
Ukrajna: Kedvezően ítéli meg az ET az új oktatási törvényt Az Európa Tanács (ET) szakértői pozitívnak tartják az ukrajnai oktatási reformot.
Jobb lesz külhoni magyarnak lenni, mint valaha? Orbán interjút adott Orbán személyesen is sokat nyelt román politikai vezetőktől, de lesz eredménye, hogy nem válaszoltunk a provokációra; Ukrajna gyakorlatilag becsapott minket - a miniszterelnök a határon túli szavazato...
Fel kellene hagyni a magyarellenes hisztériakeltéssel Brenzovics László szerint egyre mélyebb a konfliktus Magyarország és Ukrajna között, amihez az ukrán sajtó magyarellenes műsorai is tovább fokoznak.

Újabb csapás a magyarokra? Ukrajna konzultációra hazarendelte budapesti nagykövetét az ukrán oktatási törvényt ért bírálatok miatt. Kijev továbbra sem ismeri el, hogy csorbítaná a nemzeti kisebbségek jogait. Gulyás Gergely megv...
Semmissé válhat a magyar-ukrán alapszerződés Kövér László pénteken a Karc FM-en azt mondta, nagyon komolyan megfontolná, deklarálja-e Magyarország, hogy Ukrajna egyoldalúan felmondottnak tekinti a magyar-ukrán alapszerződést.
Ukrajna hazarendelte budapesti nagykövetét Az oktatási törvény magyar bírálatai miatt.
Kétméteres kerítéssel zárják le a Krímet az oroszok Még idén 49,5 kilométer hosszú, több mint két méter magas kerítést fog kiépíttetni a Krím félsziget és Ukrajna határán az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSzB) határőrizeti parancsnoksága.
Önkéntes száműzetés, ezért nem lép pályára a City ellen a horvát válogatottsági rekorder Ukrajna Klubja bízik a játékos visszatérésében.
Nem kapja meg az IMF-hitelt Ukrajna, amíg nem reformálja meg a nyugdíjrendszerét 12 millió nyugdíjas él Ukrajnában, itt megy el a világon a legtöbb pénz az idősekre a GDP-hez képest. Emelni kell a nyugdíjkorhatárt, különben nem jön a segítség.