Trump utasítása ellenére sem szavazzák meg a republikánusok az Obamacare kinyírását

Pedig az elnök szerint ez lett volna a legfontosabb faladat.

2017. szeptember 26. 23:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Összefogott Washington: nem hagyják kinyírni az Obamacare-t Kétpárti megegyezés született, megtartják az egészségügyi törvény sarokpontjait.
Trump megkerülheti a törvényhozást az Obamacare kapcsán Donald Trump amerikai elnök rendeletet írt alá az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási törvény módosításairól.

Friss hírek
ÉLŐ: Az USA Nagydíj harmadik edzése Kövesd velünk elejétől a végéig az austini hétvége harmadik szabadedzését - vajon kinek sikerül jobban a felkészülés az időmérőre? A Mercedesnek, a Ferrarinak, vagy a Red Bullnak?
Szaúd-Arábiában tárgyal az amerikai külügyminiszter Rijádba érkezett szombaton Rex Tillerson.
Bajban a Vígszínház: nyakukon lenne egy Marton rendezés premierje Az olvasópróbákat már megtartották a Vígszínház december közepére tervezett Ibsen: A vadkacsa című előadásához. Az erről készült képek centrumában a rendező Marton László. Ez az első feladata, amelyet a társulatnak meg kell oldania a rendező lemondása óta.
"Csodálatos, csodálatos" - 9 szuper nagylemez a hosszú hétvégére A legszélesebb palettán válogattunk: van itt friss tipp, vagány világcsavargó, rocktörténeti legenda, híres zenész tehetséges fia, az elmúlt évek egyik sikeresebb stadionzenekara, vagy éppen lelki mélyfúrók. Ezekkel a lemezekkel megtelhet a következő pár nap!
Videoton-Felcsút: 20 Szakkommentátorunk a helyszínről jelenti: A Miniszterelnök Úr 2-es számú csapata legyőzte a Miniszterelnök Úr 1-es számú csapatát a Miniszterelnök Úr távollétében. Pinyő mester elég morcosnak tűnik. A Fradi pedig lenyomta az Újpestet 10-ra.
Itt a magyar termékek diadala: milliárdokat hagyunk ott a piacokon Hódítanak a magyar termékek....

Trump egy tollvonással oldja meg elnöksége legnagyobb baját Donald Trump elnöki rendeletet írt alá csütörtökön, melynek segítségével meggyengítheti az előző elnök nevével fémjelzett Obamacare rendszert. Mindezt azok után, hogy a törvényhozásban nem...
Donald Trump söralátétje Miután elbukott az Obamacare felszámolásának terve, az elnök elővarázsolta a kalapból adóreformját.
Kudarcot kudarcra halmoznak a republikánusok az Obamacare reformja kapcsán Az amerikai republikánusok nem boldogulnak az egészségbiztosítás átalakításával, az újabb kudarc után érvényben marad az előző elnök, Barack Obama nevével fémjelzett Obamacare.

Top hírek:
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
A pajzsmirigy-alulműködés okai A pajzsmirigy alulműködése változatos, de minden esetben nagyon kellemetlen, akár veszélyes tüneteket produkálhat. A betegség ráadásul nem gyógyítható, még ha a kezelések hatására a páciens tünetmentessé is válhat. ...
A csehek Donald Trumpja óriási hatalom közelébe kerülhet a választáson Rendőrségi eljárás is folyik Csehország második leggazdagabb embere, a szlovák származású és cégbirodalmával Magyarországra is átnyúló Andrej Babiš ellen, de a botrányok leperegtek róla. Populista pártja a választás nagy esélyese.
Kifakadt a Toro Rosso orosz pilótája: Nem ezt érdemlem Danyiil Kvjatnak elege van abból, hogy nem tudja, milyen jövőt szán neki az istálló.
Porosenko: a tüntetők vért akarnak "A reformok folytatásáról szóló követelésük csak ködösítés volt."
Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen Ideiglenes megbízatást kapott az MLSZ-től, miután megváltak Bernd Storcktól.