Kicsi, de szép - Nemzetközi törpe divatbemutató (fotók)

A nagysikerű rendezvényt - hol máshol? - Párizsban tartották szeptember 26-án, kedden.

2017. szeptember 27. 8:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Der Standard: A nagykoalíció halott, tényleg Még nem dőlt el a vasárnapi parlamenti választás Ausztriában, nem tudni, hogy milyen ténylegesen megvalósítható koalíciós megoldások kínálkoznak majd - írták az osztrák lapok egy nappal a voksolás előtt, részvételre buzdítva olvasóikat
Nincs pihenő: Messi szombaton már Madridban játszik rangadót a Barcával Egyik kedvenc ellenfeléhez utazik az argentin. A Real Madrid városi riválishoz utazik.
Boldogságkeresés Véres képek és #Prayfor hashtagek. Segítő-biztonsági alkalmazások és személyiségi jogok. Nyomozati információk és terroristák PR-ja. A Las Vegas-i lövöldözés ismét aktuálissá tette a kérdést: terrortámadások esetén áldás vagy átok a közösségi média?
Daganat, amit szintén a HPV okoz Évente 1500 új középgarat-daganatos beteget diagnosztizálnak Magyarországon, kétharmaduk férfi. A HPV-s tumorok főként fiatal felnőtteket támadnak meg. ...
Erre figyeljen, ha külföldről rendel! Veszélyes lehet, ha külföldi oldalakról vásárolunk, de, ha figyelünk néhány fontos dologra, akkor biztonságosan is használhatóak, és olyan dolgokat is vehetünk, amelyeket itthon nem.
Nemcsak a Helsinki Bizottságot dobták ki a börtönökből, hanem a börtönrádiók is elhallgattak Három börtönben 40 rabnak adtak munkát és több százan hallgatták reintegráló, oktató műsoraikat.

Top hírek:
MNB-alelnök: Akár 2020 után is maradhat a 0,9 százalékos alapkamat Az infláció a várakozások szerint év végéig 2 százalék közelébe csökken, majd jövőre emelkedik, és 2019 közepén érhet 3 százalék közelébe.
Könnyed sétának indult a hegyekben, ötéves rabság lett belőle Egy kanadai-amerikai pár az afgán iszlamisták karmai közé került, a rabságból három gyerek és diplomáciai csörte lett.
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Semjén és a kereszténydemokraták - Bödőcs Tibor tömör üzenete
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Nem készültek el időre, megdrágultak, és már nem is magyarok az Ikarus Egyedi új buszai Eddig is furcsa fordulatokat vett a BKV igényei szerint, de a Volánbusznak gyártott, a metrópótlásra el nem készülő, cserébe egyre drágább buszok története. Az Ikarus Egyedi név alatt futó buszok már nem is magyarok, hiszen egy cseh többségi tulajdonú cég gyártja le, zömüket Szerbiában.