Macskasziget - Vészesen nő a populáció a japán halászfaluban - Fotók!

Turisztikai látványosságnak megteszi, de az állatvédők egyre jobban aggódnak.

2017. szeptember 27. 10:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Ennyi lesz a novemberi nyugdíjprémium Novemberben egyösszegű korrekció jön a törvénynek megfelelően, emellett pedig nyugdíjprémium is lesz, és dolgoznak azon, hogy decemberben Erzsébet-utalványt is kaphassanak az érintettek.
Ne akarja megmondani az ukrán kormány, hogy mi a jó a kárpátaljai magyaroknak Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint az ukrán kormány ne akarja megmondani, hogy mi a jó a kárpátaljai magyaroknak.
Már Vujity Tvrtko is eljutott arra a szintre, hogy stadionok helyett inkább kórházakra költené a pénzt
Hatezer éves leprás testet találtak Abonyban A betegség eddigi legkorábbi nyomaira bukkantak magyar kutatók. Ezzel némileg átírják a történelmet.
Lebontják a 2-es metró sosemvolt állomását Park épülhet a kőbányai Liget téren.
Ekkora mentést még a szaltó magyar kitalálója sem látott Kovács Péternek nem hozott áttörést 79-ben a róla elnevezett szaltó, ami még most is iszonyú nehéz. Kitalált egy elemet, amit szívesen viszontlátna.

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.