Bódog szerint Ugrai megérdemelte a meghívót

Miskolc Remek példa a DVTK csatára.

2017. szeptember 27. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tudja mi a közös Ugraiban, Kleinheislerben, Fehér Miklósban és Kovács Zoltánban? Kevés pozitívuma volt a szombat esti világbajnoki selejtezőnek magyar szempontból, a meglepetésre kezdőcsapatba kerülő csatár azonban ilyen. Ritka dolgot vitt véghez Ugrai.
Svájc - Magyarország 5-2 Videó Elképesztő egyéni hibák magyar oldalról, sima svájci győzelem... Ugrai góllal debütált! Sat, 10/07/2017 - 22:46
Bombagóljával jelzett a diósgyőri csatár Storcknak Szépségdíjas gólt lőtt a Videoton elleni vesztes bajnokin, és másnap már újoncként a válogatottnál jelentkezett edzésre Ugrai Roland, a DVTK támadója.
Megint egy újonc Storck keretében Most a diósgyőri Ugrai Roland lehet először válogatott, teljes a keret Svájc és Feröer ellen.
Nagyot kaszálhat Magyarország az Új Selyemúttal A kereskedelmi kapcsolatokon túl a kínai befektetések is egyre döntőbb szerepet kapnak a régiónkban: a kínai részről nyolc milliárd dollár értékű működőtőke érkezett a közép-kelet-európai térségbe. Az...
Overwatch - megérkezett a Halloween Remek új skinekkel és PvE-móddal rajtolt el a különleges esemény.

Villeneuve megdicsérte Raikkönent Bár a finn a Magyar Nagydíj óta nem tudott dobogóra állni, 1997 világbajnoka úgy vélekedik, hogy remek teljesítményt nyújt a Ferrarinál, és tökéletes párost alkot Sebastian Vettellel.
A DVTK nyerte a rangadót Az elmúlt két idényben a miskolciak és a fővárosiak játszották a regionális nemzetközi sorozat döntőjét.
Szerettesd meg az állatokat a gyerekkel! Csodás hétvégi programokat ajánlunk Szinte egész Budapesten remek családi programok várnak ezen a hétvégén.
Hátrányban a MAC, az UTE és a Volán is A négy magyar-szlovák párharcból csak egyet nyertek a mieink, a DVTK révén.
Melyik párt látod a legboldogabbnak? Kiderül, milyen vagy a szerelemben Egy remek kis teszt, élvezni fogod.
A vasárnapi sportprogram és televíziós közvetítések Remek kínálat!