A nap fotója - Viva Bartók!

Bartók zenéje és magánlevelei egyszerre szólaltak meg a Radnóti Színházban Fülei Balázs és Bálint András tolmácsolásában. Véner Orsolya előadásfotói. [...] Bővebben!

2017. szeptember 27. 17:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megfejtették az okosteló titkait Egy rövidzárlat segítségével fellebbent a fátyol. [...] Bővebben!
Újra itt a Tolvajok Fejedelme Október 25-én mutatják be a Robin Hood c. musicalt az Arénában. A címszereplővel, Kovács Áronnal beszélgettünk. [...] Bővebben!
Titánia nemzethy konzultáció a Stúdió K-ban Dömötör Tamás Iphigénia antik történetéből kiindulva állít színpadra egy nagyon is mai abszurdot Titánia címmel. [...] Bővebben!
Elsősorban az állatok mozgása inspirál Fehér Ferenc a hazai kortárstánc egy különleges alakja. Most a MU Színházban mutatja be The station című koreográfiáját, amelyben Mikó Dávid a partnere. Interjú. [...] Bővebben!
Sok hűhó semmiért vagy korszakos előadás? Kritikák a Víg Hamletjéről Meglehetősen megoszlik a hivatásos színházba járók véleménye az előadásról. Ezek aranymetszéséből válogattunk kritikai szemlénkbe. [...] Bővebben!
Premierajánló A hely, ahol Különleges, mégis talán ismerős helyekre visznek el minket a hét színházi bemutatói. [...] Bővebben!

A nap fotója a varázsról Egy eddig szinte alig felfedezett Márai Sándor-színdarabot, a Varázst mutatta be a Pinceszínház október 6-án. Mészáros Csaba fotói. [...] Bővebben!
Írta, rendezte és a főszerepet játssza: Vecsei H. Miklós A fiatal szerző és színész Mondjad, Atikám! című önálló estjét holnap mutatja be a Vígszínház a Házi Színpadon. [...] Bővebben!
A képzelt beteg Kecskeméten A Mohácsi fivérek írták és Rusznyák Gábor állítja színpadra Kecskeméten Molire komédiáját a betegségektől rettegő családapáról.  [...] Bővebben!
Bűn és bűnhődés a Miskolci Nemzeti Színházban Dosztojevszkij regényéből kiindulva egy fájdalmas világ panorámaképét idézi meg Szabó Máté rendezése Miskolcon. [...] Bővebben!
Mesterséges Intelligenciával táncoló Valencia James, az itthon már jól ismert barbadosi táncos és alkotótársai multimédiás táncelőadása az AI am here október 10-én a Trafóban debütál. [...] Bővebben!
A Pitbull cselekedetei túl a nyolcvanadik előadáson Kárpáti Péter, a Titkos Társulat vezetője mesélt a hatodik éve műsoron lévő előadás kacskaringós történetéről és a nevéhez fűződő improvizációs technikáról. [...] Bővebben!