Árokba hajszolt egy autóst Gödöllőn egy audis

Az audis később ügyvédjével és negyvenfős kísérettel adta fel magát a rendőrségen.

2017. szeptember 27. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Van az a pénz: óriási vasútfejlesztések indulnak, megépül a tram-train is A Százhalombatta-Pusztaszabolcs és a Rákos-Gödöllő-Hatvan közötti vonalak felújítása mellett a Szeged és Hódmezővásárhely közötti tram-train rendszer kiépítése is elkezdődik.
Gáz lesz, de óriási robbanásokra, lángokra figyelmeztetnek Előre szóltak, hogy hétfőn reggel erős fény- és hanghatással járó munkálatot végeznek Dunakeszi és Gödöllő térségében.
Fáklyázással járó karbantartási munkára figyelmzetetnek Erős fény- és hanghatással járó fáklyázás Dunakeszi és Gödöllő térségében 2017. október 16-án reggel.
Meghalt a nő, akit egy részeg sofőr gázolt el Gödöllőn

Gyalogost gázolt az ittas sofőr Egy személygépkocsi egy gyalogost ütött el Gödöllőn, a Szabadság úton.
Erika: Jól jött ez az ötvenezer! Egy péceli olvasónk ötvenezer forinttal lett gazdagabb a Bors Dupla esély játékával.  Postán vagy újságárusnál szoktam venni a lapot, éppen amerre járok, de ezt most Gödöllőn vásároltam a lottózóba...
Válogatott rúdugró volt az ÉNB új sztárja Újabb atléta bajnokot igazolt az Éjjel-nappal Budapest stábja. Kiderült, hogy nem csak ÉNB Vanda, hanem a napi sorozat új sztárja, Tamara is a rúdugrás szerelmese. Sőt a mai napig csúcstartó. Szül...
Változik a csömöri és a gödöllői HÉV menetrendje Szombaton és vasárnap rövidített útvonalon, Cinkota és Gödöllő, illetve Cinkota és Csömör között jár a H8-as és a H9-es HÉV, az Örs vezér teréről Cinkotáig pótlóbuszok viszik az utasokat.
Kastélyok - Trükköztek a beszámolókkal Az ÁSZ Gödöllőn és Keszthelyen talált szabálytalanságokat.