Anna and the Barbies - Álmatlan

Az Álmatlan valójában koncertfilm. És dokumentumfilm. Meg egy kicsit igaz történet is a lányról, akit Pásztor Annának hívnak.

2017. szeptember 27. 18:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Paradicsommal szexelni a színpadon Az Álmatlan elég jó koncertfilm lehetne, csak keveredik egy nagy mondásokban, de kevés mondanivalóban bővelkedő portréfilmmel. Anna and the Barbies-film, kritika.

Friss hírek
Marton Lászlót újabb két nő vádolja zaklatással Egyikük 2 éve történt esetről beszélt a Hírtv-ben. másikuk elég hasonló, de 30 évvel ezelőttiről.
Marton a rendezői állásáról is lemond a Vígszínházban Az ügye tisztázásáig szünetelteti ezt is, ahogy a Színművészetin az oktatást is.
Nem vizsgálta Magyarország adósosztályzatát a Moody’s Nem vizsgálta Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service, így a péntek éjszakára kitűzött időpontban nem jelentett be módosítást sem az osztályzatra, sem annak kilátására.
Újabb problémás nap Vettelnél Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája problémákkal küszködött a második szabadedzésen, ám bízik benne, hogy szombatra meg tudják oldani őket.Tovább
Jótékonysági estet rendeznek az Erkel Színházban Liszt, Schubert és Mozart művei szólalnak meg vasárnap a budapesti Erkel Színházban a Zongoraáriák című esten, amelynek bevétele az Őrzők Alapítványt, a Semmelweis Egyetem II. számú (Tűzoltó utcai) Gyermekklinika hivatalos alapítványát támogatja.
Az anyatejjel egyenértékű a tojás A tojás azon kevés élelmiszerek egyike, ami az összes nélkülözhetetlen aminosavat tartalmazza. Tévhit, hogy a magas koleszterinszintért lenne felelős, és elhízni sem fogunk miatta, biológiai értéke ugyanakkor az anyatejjel egyenértékű. Október 19-e a... ...

Moziban az Anna and the Barbies A hazai együttesek életében ritkaságnak számít a koncertfilm.
3D nyomtatással készülnek az Anna and the Barbies legújabb fellépőruhái Szürreális álomképekből álló látványvilág

Top hírek:
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Vasárnap délutánig kirándulóidő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.