Kedves feminácik: ők harcolnak a női egyenjogúságért és nem Ti

A Papp Réka Kinga-féle szélsőséges feminista terroralapítványok gyakran hangoztatják, hogy a női egyenjogúságért küzdenek, holott valójában a náci faji ideológiát ültetik át feminista köntösbe. Az elemi logika teljes hiányában szenvedő radikális feminista szervezetek alapjáraton a patriarchátust fenntartó, és a nőket tárgyként kezelő muzulmán migránsok legfőbb támogatói, továbbá a női borotvagyártók legnagyobb ellenzői.

2017. szeptember 27. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Kerékpáros gázoltak halálra Nádudvar és Kaba között Kerékpárost gázoltak halálra a 3407-es úton Nádudvar és Kaba között péntek este - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.
Pont péntek 13-án repült utoljára HEL-be a 666 számú járat A Koppenhága és Helsinki között közlekedő gép rendben megérkezett.
Silány termékek: ha az unió nem lép, Magyarország nemzeti hatáskörben rendezi az ügyet Az európai gazdaság az egymás iránti bizalmon nyugszik, amit hosszú, kitartó és kemény munkával lehet megszerezni, ugyanakkor pillanatok alatt el lehet veszíteni - ezt mondta Orbán Viktor Pozsonyban. A szlovák fővárosban azért tartottak uniós csúcsot, mert több vizsgálat is azt bizonyítja, hogy ugyanazt a terméket rosszabb minőségben forgalmazzák Kelet-Európában, mint nyugaton.
Tombol a természet: tavaly is egymást érték a csapások Tavaly is pusztító természeti csapások elől menekültek az emberek világszerte: a Haitira 2016-ban lecsapó Matthew hurrikán az évtized legnagyobb erejű karib-tengeri viharának számított, de a trópus fenyegetésel mellett az áradások és a földrengések is tömegével szedték áldozataikat.
Élesedik a konfliktus, az iraki elnök ultimátumot adott a kurd vezetésnek Egyelőre nem tudni, mi történik akkor, ha Kurdisztán vezetése nem reagál a követelésekre.
A tudományos együttműködés lehetőségeiről tárgyalt Cambridge-ben Palkovics László A tudományos együttműködés lehetőségeiről, köztük a magyar egyetemekkel és a köréjük szerveződő tudományos parkokkal folytatandó együttműködésről tárgyalt a Cambridge-i Egyetem vezetőivel pénteken Palkovics László.

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...