Ez a sport egyik legnagyobb igazságtalansága

A visszavonuló Contador nem békélt meg azzal, hogy két nagy győzelmét is elvették.

2017. szeptember 27. 19:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Úgy tűnik, egyhamar nem lesz villanyautód Nem csak az infrastruktúra, az emberi természet is útját állja a az elektromos autók széleskörű elterjedésének.
Halálos erdőtüzeket idézett elő a szokatlan októberi kánikula A galíciai kormányfő a portugálok hibáztatja a tragédia miatt.
Súlyos betegséggel került kórházba Orbán Józsi, az utcán lett rosszul Súlyos betegséggel küzd a 100 folk Celsius együttes frontembere Orbán József  tudta meg a fullank.hu. A lap arról ír, a Paff a bűvös sárkány, a Nagy ho-ho-horgász és a Miki manó énekese az utcán lett roszul, kórházba szállították.
Erős a zloty és a cseh korona, drágul az olaj Felértékelődnek a régiós devizák, miközben a forint erősödése elakadt. Az olajár emelkedik, miután iraki-kurd csörték alakultak ki a kirkuki olajmezők birtoklásáért. Esik a spanyol tőzsde a feszült a katalán helyzet miatt. A BÉT-en az OTP, a Mol, az Appeninn és a CIG Pannónia emelkedik.
Polt Péter: Jól működik az Eurojust
C. Ronaldo kiadta az ukázt: kapus kell a Realnak Azt is megmondta, ki az a három kapus, akit szívesen látna Navas és Kiko Casilla helyén.

Top hírek:
230 embert gyilkoltak meg szomáliai merénylők A szombati kettős robbantás lett az utóbbi 10 év egyik legvéresebb merénylete az országban.
Nagy Ádám nélkül szárnyal a Bologna A magyar játékos csapata zsinórban harmadszor nyert.
Macron megindította Weinstein Becsületrendjének visszavonását Emmanuel Macron francia államfő megerősítette, hogy "megindította az eljárást" annak érdekében, hogy a nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinstein amerikai filmproducertől visszavonják a legmagasabb francia állami kitüntetést, a Becsületrendet.
Ettől mehet fel a jövőben a fizetésed Az olcsó távol-keleti és kelet-európai munkaerő alacsonyan tartotta a béreket évtizedek óta, de ennek vége: már Kínában is meredeken emelkednek a bérek. Erős munkaerő-hiány fenyeget, amivel vége szakadhat az alacsony bérnövekedésnek, de az alacsony inflációnak és kamatoknak is. A részvénytőzsdékre rossz idők jöhetnek.
Vascsővel agyonverték, majd rágyújtották a házát A rendőrség egy 24 éves férfit gyanúsít a gyilkossággal.
Őszi kánikulában futották a maratont Budapesten