Fórum a debreceni diákok nyugat-európai protestáns kapcsolatairól

A Debreceni Egyetem (DE) és Németország, Hollandia, valamint Svájc több évszázados protestáns kapcsolatairól rendeztek ünnepi tanácskozást a reformáció 500. évfordulója alkalmából szerdán a felsőoktatási intézmény aulájában.

2017. szeptember 27. 19:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A dánok és a németek meghosszabbítanák a schengeni határellenőrzést Dánia és Németország a közel kétéves engedély november 12-én lejáró hatályát követően kívánja további hat hónappal meghosszabbítani az uniós határokon belüli határellenőrzést a migrációs nyomásra és t...
Sebők Vili: Felsőbb utasításra rúgtak ki az M4-től A borsonline.hu annak kapcsán szólaltatta meg a korábbi 52-szeres válogatott védőt, Sebők Vilmost, hogy Svájc elleni zakó (5-2), de a Feröer-szigetek
Elitkörös az Eb-selejtezőkön az U19-es labdarúgó-válogatott Nagy bravúr hatalmas szerencsével, Hollandia 95. perces gólja kellett hozzá.
A svájci felsülés a magyar labdarúgás állatorvosi lova Svájc ellen nem a kényszerpályán mozgó Bernd Storck, hanem az egész magyar futballiparág bukását láttuk. Elemzés.
Eddig ez a 15 válogatott jutott ki a 2018-as oroszországi vb-re Afrika: Egyiptom, Nigéria Ázsia: Irán, Japán, Dél-Korea, Szaúd-Arábia Észak- és Közép-Amerika: Mexikó, Costa Rica Dél-Amerika: Brazília Európa: Oroszország (házigazda), Belgium, Németország,...
Svájci-magyar - Sima vereség Bázelben A magyar labdarúgó-válogatott 5-2-re kikapott Svájc vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat kilencedik fordulójának szombati játéknapján

Mitől különleges a katalán függetlenség? Spanyolország leggazdagabb régióját Nagy-Britannia, Hollandia és Kanada autonómiával rendelkező területeivel hasonlítottuk össze.
Kivizsgálta Edward Snowden anyagait a német titkosszolgálat A dokumentumokban nincsenek "konkrét utalások" arra, hogy az NSA kémkedett volna Németország ellen.
Meglepően sokan megkérdőjelezik Németország egységét Egy friss kutatás szerint a bajorok egyharmada függetlenedni szeretne Németországtól. Ekkora arányt még sosem mértek Bajorországban.
Ezer sebből vérzik a német netcenzúra Németország úgy döntött, hogy felveszi a kesztyűt az online gyűlöletbeszéddel szemben, ám a kezdeményezés rendesen felkavarta az állóvizet.
Storck szerint a válogatott Svájc ellen megpróbálja a lehetetlent, azaz a pontszerzést Az a fontos, hogy a kemény védekezésből kitörve alakítsunk ki gólhelyzeteket mondta a szövetségi kapitány.
Vb-selejtező: változtatott Bernd Storck, Szabó János a keretben Svájc és Feröer ellen már Szabó is bevethető lesz.