Két generáció ad közös koncertet a MÜPÁ-ban

Közös koncertet ad Bogányi Gergely és Boros Misi a MÜPÁ-ban.

2017. szeptember 27. 20:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Az ukrán kormány egy budapesti tüntetés betiltását követeli Péntekre hirdetettek meg tüntetést az ukrán nagykövetség elé, mely többek között "Kárpátalja önrendelkezéséért" is kiállna.
Kellemetlen lett az NKA-nak Majka és ByeAlex klipje Pénzt adtak az u, u, u-ra, valószínűleg nem erre számítottak.
Brüsszeli merénylet: újabb gyanúsított került rács mögé A belga szövetségi ügyészség tájékoztatása szerint szerdán egy újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a tavaly márciusi brüsszeli terrorcselekményekkel kapcsolatban.
Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata És a céget is, amelyik azt az eszközt gyártja, mellyel a merénylő átalakította a fegyvereit.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 11-én megtartott 41. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt Georgina Chapman szerint megbocsáthatatlan, amit a férje tett.