A LEGO Ninjago-film - Jackie Chan idei legjobbja

Máris kifulladt volna a LEGO-franchise? Nyilván sok minden múlik azon is, hogy ki a készítő, de az előjelek nem biztatóak.

2017. szeptember 27. 21:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Comingoutolt Jackie Chan tinédzser lánya A lánynak már barátnője is van, aki közös fotót is posztolt magukról.
The LEGO Ninjago Movie Video Game teszt Egy messzi-messzi országban, melyet a sötétség fenyeget, és a becsület véd, a jó és a rossz erői... rokonok. Városokat megrengető leszámolás folyik apa és fia között az új LEGO Ninjago-filmben, illetv...
Jackie Chan megerősítette: lesz Csúcsformában 4 A színész szerint már csaknem kész a forgatókönyv és ha minden jól megy, jövőre neki is látnak a forgatásnak.
Coming outolt Jackie Chan lánya A 17 éves Etta Ng a hírek szerint 30 éves barátnőjével él együtt Hong Kongban.
A világ legmenőbb éttermében LEGO-val rendelünk Garantáljuk, hogy a videónk láttán eltátja majd a száját.
Bejártuk és kipróbáltuk a LEGO eddigi legnagyobb dobását Szeptember 28-án nyílt meg a különleges élményeket kínáló LEGO House Dániában, amit az elsők között volt lehetőségünk felfedezni és kipróbálni.

Elég jól néz ki az új Lego-központ, de persze egy ilyen témát nem nehéz jól feldolgozni
Megnyitott a LEGO ház A 25 millió LEGO® kockával megtöltött, mintegy 12 000 négyzetméteres ház megnyitotta kapuit egy teljesen új kreatív univerzum előtt.
Inhumansre hangol a LEGO Marvel Super Heroes 2 A LEGO Marvel Super Heroes 2 is meglovagolja az Inhumans körüli hype-ot, mivel a TV-sorozat ma indul. Naná, hogy a szuperhősök csapata is benne lesz a TT Games játékában, a legújabb trailer őket mutat...
Joker háza is megjelenik LEGO-szettként Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a DC-rajongónak, aki Joker kísértetkastélyának is beillő házát szeretné megépíteni több ezer LEGO-elemből.
Már a magyar mozikban is a Kingsman 2 a sláger A kémmozinak sikerült legyőznie, a LEGO Ninjago-filmnek azonban már túlságosan nagy falatnak bizonyult az AZ.
Ha végtelen LEGO-nk lenne, egész nap Destiny replikákat építenénk belőle Kedvenc LEGO videósunk megint alkotott, ezúttal a Destiny 2 egyik legjobb revolverét hozta össze durván 550 elemből.