Ujhelyi a Soros-terv helyett a Macron-tervről konzultálna

Az MSZP-s európai parlamenti képviselő szerint a francia elnök elképzeléseit kellene megvitatni.

2017. szeptember 27. 22:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mi a közös a csabai kolbászban és a Soros-konzultációban? Bizonyíték van rá, hogy Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője erre a kérdésre is kereste a választ.
Soros emberei szavaztak igennel Soros György emberei mindenhol ott vannak Brüsszelben. A magyar származású amerikai milliárdos szervezetei jó kapcsolatot ápolnak meghatározó uniós politikusokkal, nagyon könnyedén tudják befolyásolni...
Szájer azt bizonygatta, hogy az Orbán-kormány nem fantomokkal küzd Szájer József állítja: az Európai Parlament illetékes bizottsága megszavazott egy jelentést, amely lényegében megegyezik a Soros-tervvel.
Hol van a Soros-terv? Orbán is ott van az EU-csúcson, amin a migrációs témákat már meg is beszélték. De a tanácsi következtetésekben nyoma sincs az ún. Soros-tervnek. Miről beszél a kormány?
A többséget még nem győzte meg Macron terve Másfél-két év múlva érezhetők lesznek a reformok hatásai a munkanélküliség csökkenésében.
Soros György hatalmas döntése Soros György több mint 18 milliárd dollárt (4716 milliárd forint) utalt át a vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak.

Hadházy Ákos: Az összefogás az ellenzék Soros-terve Tud győzni ma bárki más a választásokon a Fideszen kívül? Tud állítja a Jobbik, az LMP és a Momentum képviselője is. Akkor, ha ők győznek. Kiderült, mi a közös a Soros-tervben és a baloldali összefo...
Macron elvenné Weinsteintől a Becsületrendjét A francia államfő megindíttatta az eljárást.
Megtorpedóznák a konzultációt Zúzzák be a nemzeti konzultáció kérdőíveit és kapcsolják le a konzultáció honlapját, ezt követeli a Helsinki Bizottság, mert állítólag megsértették a személyiségi jogaikat. A kormány szerint a Soros G...
Parázs vita a Soros-egyetem előtt, egy mikrofon is bekapcsolva maradt Nem engedte a Soros-egyetem egyik munkatársa, hogy az ECHO TV stábja a CEU épülete előtt, az utcán forgasson.
Több külföldről támogatott civil szervezet köthető a Fideszhez vagy a kormányhoz, mint Soroshoz A kormányzati listán egyelőre több kormánykompatibilis külföldről támogatott szervezet regisztrált, mint az úgynevezett Soros-terv tagjai. Ez így egy úgynevezett öngól.
Soros világképe egész Európára veszélyes A kormányszóvivő az M1 csatornán nyilatkozott.