Hatodáron adták el a kempinget, ahol több ezren táboroznak a Balaton Sound alatt

A fesztiváligazgató bizakodó, a friss tulajdonos fejlesztési menedzsere viszont azt is elképzelhetőnek tartja, hogy üdülőfalut húznak fel a területre.

2017. szeptember 28. 7:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Megint talált egy undorító konyhát a Nébih Dunakeszin az egyadagos házhoz szállítást végző cég konyhájával nem volt minden rendben.
Ismét több mint száz ember ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyanújával Kedden újabb 170 ember, köztük 144 katona ellen adtak ki elfogatóparancsot Törökországban azzal a gyanúval, hogy tagjai a 2016. júliusi puccskísérletért felelőssé tett Fethullah Gülen muzulmán hitszónok vezette nemzetközi hálózatnak jelentette a Dogan török hírügynökség.
Gulácsin csattant a drukkerek tiltakozása Kiakasztotta a frankfurtiakat a hétfői meccs, dobálással vezették le a dühüket. Nem esett jól a magyar kapusnak.
Leégette az országot az amerikai-magyar síakrobata A MOB újragondolná a sportolók nevezését
Vona: Nem döntött még a Jobbik, megszavazza-e a Stop Sorost Meglepetésre számít a Jobbik elnöke az áprilisi parlamenti választáson.
VV Béci válik, már elköltözött otthonról Young G-nek már új barátnője is van.

Újabb fellépők neveit hozta nyilvánosságra a Balaton Sound Már nem sokáig lehet kedvezményes jegyeket vásárolni....

Top hírek:
Ön szokott csatlakozni nyilvános wifihez, vagy inkább a mobilnetet választja? Privát adatokat is megtekint ismeretlen hálózaton? Hogyan gondoskodik otthoni internet-hozzáférése biztonságáról? Többek között ezeket a témákat is vizsgálja az Invitel legújabb, Ott vagyok otthon, ahol van WiFi? című online kutatásában, amelynek célja, hogy még inkább megismerje a magyarok internethasználati szokásait, a vezeték nélküli internettel kapcsolatos preferenciáikat és támogassa a tudatos internetezés terjedését.
Támadással fenyegette a szíriai hadsereget a török külügyminiszter Amennyiben a kurdok segítségére sietnek az ostromlott Afrín térségében.
Szépen keresett a szexbotrányba keveredett segélyszervezet eddig A legvagyonosabb segélyszervezetek fölözik le az adományok felét.
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Folytatódik a pénzügyi botrány Lettországban Az Európai Központi Bank befagyasztotta a pénzmosási botrányba keveredett lett ABLV-bank kifizetéseit.
Jó hír a Buda-Cash-ügyfelek számára Visszajár a Buda-Cash ügyfelek Dániában tartott pénze és értékpapírjai.