Hatodáron adták el a kempinget, ahol több ezren táboroznak a Balaton Sound alatt

A fesztiváligazgató bizakodó, a friss tulajdonos fejlesztési menedzsere viszont azt is elképzelhetőnek tartja, hogy üdülőfalut húznak fel a területre.

2017. szeptember 28. 7:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Régen látott jelenség Budapesten Megérkezett a hó a fővárosba, kifehéredett reggel a Normafa.
Roszatom: Nyet, nyet és nyet Az orosz cég tagadja, hogy az ő egyik létesítményükből szivárgott Európa fölé a nukleáris felhő.
Nagy bejelentést tett a Skoda: különleges modell jön 2020-tól megkezdik az elektromos autók gyártását.
Kirakják a milliomosokat a szociális bérlakásokból az utcára Így döntött a városi tanács Zürichben, ahol lapértesülések szerint 132 milliomos is olyan lakásban él, melynek bérét alacsonyan tartja Svájc leggazdagabb városának vezetése.
Három új képet készített a fotós, aki minden idők legtöbbször megnézett képét jegyzi
Leváltják Robert Mugabét

Top hírek:
Sokkal olcsóbban tankolhatnak az autósok Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Nem rettegek, kíváncsi vagyok a világra Buffon már utolsó meccsére készül.
Sajtó: Kubica két évre aláírt a Williamshez A holland média tényként számolt be arról, hogy Robert Kubica 2018-as visszatérése megvalósul: forrásaik szerint a lengyel nem is egy, hanem rögtön két évre kötött szerződést.
Egy igazi falmászló legenda a Ninja Warriorban Strommer László ˝Stromi˝, a 49 éves testnevelő tanár, nagy falmászó legenda. Hogy ninjaként mire képes? Kiderül...
Ingyenes a Brütal Legend, töltsétek azonnal! Ritka az olyan egyedi játék, mint a Jack Black közreműködésével készült Brütal Legend. Csapjatok le rá!
Szalad az idő - ilyen nagyot nőtt John Travolta legkisebb fia A színész és csemetéje, Ben Disneylandben tartott apa-fia napot.