Így befolyásolják a gyerkkori hatások a DNS-t: meghökkentő, amit a kutatók mondanak

Hosszú távú kutatást végeztek a Fülöp-szigeteken, mely fontos eredményre jutott.

2017. szeptember 28. 11:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megölték a terrorvezéreket, bejelentették a város felszabadítását Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök bejelentette kedden, hogy a hadsereg felszabadította Marawi várost az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezethez köthető lázadók uralma alól, de egy katonai szóvi...
Dzsihadista lázadók vezetőit ölhették meg a Fülöp-szigeteken A Fülöp-szigeteki katonák megölték az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez kötődő lázadók két megmaradt vezetőjét.
Duterte leszámol az Iszlám Állammal Duterte hadserege lassan végleg leszámol a terrorszervezet utolsó Fülöp-szigeteki állomásaival.
Soványságtól fél a magyar szépségkirálynő Már a Fülöp-szigeteken, a világverseny felkészítő táborában van Viczián Viktória. Míg a többi szépség azért aggódik, nehogy hízzon, ő egy hét alatt három kilót fogyott.
Gyilkos elnökkel pózolt Steven Seagal A Fülöp-szigeteki diktátorral, Rodrigo Duterte elnökkel parádézott Manilában a harcművészből színésszé lett Steven Seagal.  A 65 éves amerikai azért utazott az ázsiai országba, hogy helyszínt keressen...
Bros before human rights: Steven Seagal végre Dutertével is lejattolt Megvan a grand slam: Putyin, Lukasenka és Kadirov után a Fülöp-szigetek elnökével is összehaverkodott az amerikai-szerb-orosz színész, zenész és harcművész.

Viczián Viktória már a Fülöp-szigeteken készül a Miss Earth döntőjére Mindent megtesz azért, hogy koronával térjen haza.
Visszasírják lemondott polgármesterüket az őcsényiek Aláírásgyűjtés indult, hogy a botrány hatására lemondott Fülöp János is elinduljon a decemberi választáson.
A New York-i metró elleni merényletet akadályozott meg egy fedett FBI-ügynök Pakisztánban és a Fülöp-szigeteken tartóztattak le gyanúsítottakat, akik az ISIS nevében készültek támadásra.
Csalódás vagy gyógyír a spanyol király üzenete? Csalódást okozott sok katalánnak - ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont katalán elnök szerda esti televíziós beszédében.
Katalán elnök: a király sok katalánnak okozott csalódást Ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont szerda esti televíziós beszédében.
Rendkívüli tévébeszédet tartott a spanyol király, most először A katalán kormány ismétlődően, tudatosan és szándékosan megsértette a törvényeket - jelentette ki VI. Fülöp spanyol király kedd esti rendkívüli tévébeszédében.