Háborúra készülnek a dél-koreaiak: nyugtalanító videók lepték el a YouTube-ot

Aggasztó, de hasznos tippeket adnak atomtámadás esetére.

2017. szeptember 28. 11:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szirmai Gergő: Kiégett emberek játsszák el a vidám tizenévest a Youtube-on A Youtube-on hazudni kell, ha épp nincs jó kedved, mondja az egyik legnépszerűbb magyar videós. Pedig ebben a világban nem jellemző az ilyen típusú kritika.
Ilyen lehet a jövő év egyik legizgalmasabb csúcstelefonja  videó Egy valóban szép koncepcióvideó került fel a YouTube-ra, készítői szerint így fog kinézni a Samsung 2018-as első csúcstelefonja.
A YouTube a Partnerprogramba belépést igyekszik kikényszeríteni Elvette a YouTube a külső linkelési lehetőséget a Partnerprogramba még nem regisztrált videósoktól, vagyis azoktól, akik a platformot megkerülve, például crowdfunding segítségével igyekeztek pénzhez j...
A Nintendo partnerprogramjában résztvevők nem streamelhetnek YouTube-on A japán vállalat új korlátozást vezetett be, ami elég komoly hatással lehet a videósokra.
Szigorít a YouTube, de ez azért még nem a világ vége Új szabályozást vezet be a YouTube, amellyel a nagyon kis csatornákat korlátozzák majd. Bár sokan azonnal farkast kiáltottak, csak nagyon minimálisan érint majd bárkit is a dolog.
Videó: Nézd újra a 2001-es Maláj Nagydíjat! A Forma-1 hivatalos Youtube-csatornáján mos teljes egészében visszanézhető a Maláj Nagydíjak történetének egyik legemlékezetesebb versenye, a 2001-es futam.Tovább

"Digitális armageddon jöhet" a magyar szakértő szerint, egyre nagyobb veszély a brutális méretű adatforgalom Ma naponta 60 százalékkal több digitális adatot hozunk létre, mint tíz évvel ezelőtt egy teljes év alatt, ráadásul mindezt több mint negyvenháromszor gyorsabban tudjuk megtenni. A Google adatai alapj...
A YouTube-on már sztár a kislány, aki bizonyítja: épp itt volt az ideje az iPhone X-nek videó Mire ez a kislány felnőtt lesz, az iPhone X-et már technológiai múzeumokban mutogatják, de egy aranyos jelenettel megmutatja, hogy miért is van itt az ideje a gombok száműzésének.
<19 Szabadfogású Számítógép Verseny Videózol a mobiloddal? Küldd el, megvágva vagy vágatlanul akár, ha jónak gondolod. Néha szuperhősöket rajzolsz? Mozgasd meg őket. Unod a meglévő pályáit a kedvenc számítógépes játékodnak? Tervezz úja...
Nem tölthetőek le a 4K filmek az Apple TV-re Ezen felül a Youtube-os videók sem nézhető rajta Ultra HD felbontásban.
Mégsem lesz fizetős a YouTube A fizetős csatornákra nem volt kereslet, így más megoldást keresnek a szponzorációra.
Lapátból és rendszámtáblából készített gitárokon zúz David Lynch új kedvence videó De vasalódeszkából és szivardobozból is épített már hangszert a Youtube-on tevékenykedő Justin Johnson.