Gasly Kvjatnak: Sajnos ez a sport így működik

A pályafutása első F1-es hétvégéjére készülő francia pilóta sajnálja az oroszt, de szerinte Kvjat is pontosan így került be a száguldó cirkuszba, ő most csak magára koncentrál.

2017. szeptember 28. 11:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bejelentette austini pilótapárosát a Toro Rosso Az USA Nagydíjon teljesen kicserélődik a csapat felállása: visszatér Danyiil Kvjat, és bemutatkozik egy 27 éves újonc versenyző, a WEC világbajnoka.
Palmer a Japán GP után feladja az F1-szezont, Sainz mehet a Renault-hoz Kvjat is nagyot nyer az ügylettel.
Élő példa áll a kegyvesztett Kvjat és Palmer előtt Egyik pilóta ülése sem biztos a 2018-as szezonra, sőt, az orosz helyére már Malajziában beültették Pierre Gasly-t - egy versenytársuk azonban úgy véli, akkor sincs veszve minden, ha valaki kikerül az ...

Az oroszok tudni vélik, meddig pihen Kvjat Egyelőre csak találgathattunk, vajon meddig kell félreállnia Danyiil Kvjatnak az újonc beugró elől, most azonban két, a pilótához közelebbi forrás is megszólalt az ügyben.
Hivatalos: Gasly váltja Kvjatot Malajziában Délelőtt még csak pletyka volt, délutánra hivatalossá vált, hogy pilótát cserél a Toro Rosso: Danyiil Kvjat nem ülhet autóba hétvégén, debütál a Red Bull fiatal F1-es tehetsége.
Kvjat sokat köszönhet az orosz piacnak Danyiil Kvjat versenyképességét sokan megkérdőjelezik a Formula-1-ben, különösen idei hihetetlen gyenge évadában. Volt ő ennél sokkal erősebb is, de most szinte csak a nemzetisége tartja még az F1-ben...
Kvjat a Toro Rosso döntésére vár Az olasz csapatnál egyelőre nem tudni, kikkel állnak rajthoz a 2018-as szezonban. Egyelőre csak a Hondával kötött megállapodás biztos, de Kvjat szerint előbb-utóbb a pilótakérdésben is dönteniük kell.