Kennedy-relikviák kerülnek kalapács alá

John F. Kennedy motorcsónakját is elárverezik a jövő héten New Yorkban.

2017. szeptember 28. 15:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mínuszokkal indított New York A keddi pozitív zárás után csekély veszteséggel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon.
Brutális összegért árulják Da Vinci "férfi Mona Lisáját" Árverésre kerül Leonardo da Vinci utolsó, magántulajdonban lévő festménye, a Salvator Mundi (Világmegváltó) című kép 100 millió dollár körüli áron cserélhet gazdát - jelentette be kedden New Yorkban.....
Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.
Párizsi divathét: fotókon a bizonyíték, hogy a francia sikk verhetetlen Az előzőekben végigmentünk a New York-i, londoni és milánói divathét legjobb pillanatain, most pedig a párizsi van soron.
Napokon belül elkezdik forgatni a Trónok harca 8. évadát Ezt a sorozatban Ser Davost alakító Liam Cunningham árulta el a New York-i Comic-Conon.
A munkaügyi statisztikák miatt estek a tőzsdei mutatók Csökkenéssel nyitottak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

A New York Times szakértője szerint egyre hihetőbb, hogy Stephen Paddock az Iszlám Állam terroristája lehetett De persze még semmi sem bizonyított. A hatóságok szerint a merénylő évtizedeken át kettős életet élt, senki sem sejtette, hogy titokban fegyvereket gyűjtött.
Fizetett New York Times- és a Washington Post hirdetésekben mosakszik a Facebook Már nem tagadják, hogy az oroszok rajtuk keresztül buherálták meg az amerikai választásokat, szigorúbb és átláthatóbb szabályzást ígérnek.
A CEU megállapodott egy New York-i egyetemmel, így megfelel a törvényi előírásoknak A kormány válaszát várják.
Óriási siker: Havasi Sydney-ben Hatalmas sikere volt Havasi Balázsnak, aki Sydney operaházban tartott zongorakoncertet vasárnap este. Legutóbb két éve játszott hasonlóan ikonikus helyen, akkor a New York-i Carnegie Hallban. A mostan...
V4: Felrobbantották a lengyel tábornokról elnevezett hidat New Yorkban A New York-i Brooklynt és Queens-t összekötő, csaknem 80 éves híd utolsó szakaszát is felrobbantották; a helyére hamarosan egy új, modern híd épül. Az 1939-ben átadott hidat a lengyel Tadeusz Kosciusz...
Havasi koncertje Sydney-ben Sydney-ben, a világhírű Sydney Operaházban lép fel holnap, vasárnap, a zene világnapján Havasi Balázs. A koncert egy olyan világkörüli turné egyik állomása, ami számos nagyváros híres koncerttermeibe ...