Nem játszhat együtt Orbán két kedvenc csapata Felcsúton

Hiába minden, nem Felcsúton lesz a Felcsút-Székesfehérvár meccs.

2017. szeptember 28. 19:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Este 7:59 Orbán: a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység; Az Európa Tanács kiállt a kárpátaljai magyarokért; Zavargásokat tervez a szélsőbaloldal Ausztriában.
A nap legfontosabb hírei – 2017. 10. 11. Orbán kompon járt, az egyházak félnek, Trump talán őrült, Putyin kutyit kapott. Ez volt a szerda.
Orbán Viktor gratulált a Magyar Művészeti Akadémia új elnökének Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Vashegyi Györgynek, a Magyar Művészeti Akadémia kedden megválasztott új elnökének közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezet...
Németh Szilárd el akarja hitetni, hogy nem volt gumiszurkálás Őcsényben Orbán még helyesnek tartotta, hogy így fejezték ki a véleményüket az őcsényiek. Németh már a tényt is kétségbe vonja.
Orbán: Brüsszel Soros mellett áll Orbán Viktor miniszterelnök szerint a brüsszeli gépezet Soros György tervét hajtja végre bevándorlásügyben, de a magyarok a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáción megüzenhetik Brüsszelnek, hogy ki...
Trump: Orbán rajta van a vendéglistámon, de előbb még meg kell oldanom az észak-koreai válságot A washingtoni magyar nagykövet szerint a magyar adóreform példa lehet az USA-nak.

Orbán Viktort Lyonban gecizik
Megszabadulnának Orbán megbízott lobbistájától Megelégelték Budapesten, hogy nincsenek eredmények.
LMP: Botka lemondása az MSZP belügye "Szél Bernadett folytatja a küzdelmet az Orbán-kormány ellen."
Orbán vagy Európa? Óriásplakátokat rak ki a DK
A Fidesz egy dementor párt, ők a sötét erő Az LMP kongresszusán kiderült, mit tanult Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt Orbán Viktortól, és hogy miért húzták magukra Ron Werbert, a szocialisták hirhedt kampánytanácsadóját. Aki egy nagyon érz...
A macedón külügyminiszter érdekesnek találta a Macedóniában kampányoló Orbán szóhasználatát Amíg Gruevszki volt hatalmon, Macedónia (...) egy sikertörténet volt. Érdekes megfogalmazása az állam foglyul ejtésének! írja Nikola Dimitrov Orbán beszédéről.