Porecben folytatódik Botkáék szezonja

A kimaradt olasz futam után mindenképp szeretett volna egy jót versenyezni a Botka Rally Team pilótája, így a választás a Porec központtal megrendezendő 44.Croatia Ralira esett. A szeptember utolsó hétvégéjére tervezett futam pályabejárása után is azt nyilatkozta Dávid: jó döntést hoztak! Nehéz, de izgalmas verseny vár rájuk Horvátországban.

2017. szeptember 28. 20:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így csalnak Botkáék A Botka László-féle városvezetés által ledózeroltatott Mars téri piac és az ingyenesen osztogatott parkolóbérletek esetében is felmerülhet a rendőri vezetők büntetőjogi felelőssége.
Az év potya gólja Újpesten - videó Gróf Dávid alighanem a labdarúgó NB I idei szezonjának legkínosabb gólját kapta Újpesten.
Éjszakai metrózásért kampányol Vitézy Dávid Az elmúlt években Budapesten meghaladta az élet azt, hogy az utolsó metró 23:35-kor induljon, a belváros ugyanis nem ürül ki fél 12-kor érvel a Közlekedési Múzeum megbízott igazgatója.
Felélesztett Facebook-oldalán örül Vitézy Dávid az újabb villamos- és trolivásárlásnak A BKK volt vezérigazgatójának Facebook-oldalát múlt pénteken törték fel hackerek. Vitézy Dávid az oldalt újra használhatja már, de a korábbi posztjai elvesztek.
Visszakapta a Facebook-oldalát Vitézy Dávid Ezt a Facebookon jelentette be a volt BKK-vezér, akinek olyanokat írtak vietnamiul az oldalára, hogy halláskárosodás meg puffadási rendszer.
Ninja Warrior - 5. adás 2. rész A folytatásban érkezett Barta Bence, Leonardo Delavega, Vass Zsigmond, Vincze Gergely, Tomi Robi, Zsembery Norbert, Orbán Miklós, Tenk Kristóf, Molnár Dávid, Nagy Lóri, Nagy Márk, Coachidi Zoltán, Sza...

Vb-pótselejtezők - Svájc és Horvátország kijutott Gól nélküli döntetlennel jutottak ki a svájciak Sorozatban negyedik világbajnokságára jutott ki a svájci labdarúgó-válogatott
Hogyan spórolhatunk egy vitán? November elejéig több mint 6 millió forintot takarított meg az online vitarendezés a magyar fogyasztóknak. Kóródy Dávid, a Budapesti Békéltető Testület hivatalvezetője mondta el a részleteket.
Horvátország fél lábbal már a világbajnokságon van Nagy lépést tett a világbajnoki részvétel felé a horvát és a svájci labdarúgó-válogatott: előbbi hazai pályán 4-1-re múlta felül a görög csapatot, míg utóbbi idegenben 1-0-ra az északír együttest
Svájc előnyben, Horvátország gyakorlatilag kijutott a vb-re Lejátszották az első világbajnoki pótselejtezőket, bajban az észak-írek és a görögök.
Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az Agrokor tulajdonosa Százezer font óvadék ellenében szabadlábon védekezhet Ivica Todoric, Horvátország legnagyobb magántulajdonú cégcsoportja, a súlyos pénzügyi gondokkal küzdő Agrokor tulajdonosa, aki kedden reggel felad...
Feladta magát az Agrokor tulajdonosa Londonban Horvátország európai elfogatóparancsot adott ki Ivica Todoric ellen.