Porecben folytatódik Botkáék szezonja

A kimaradt olasz futam után mindenképp szeretett volna egy jót versenyezni a Botka Rally Team pilótája, így a választás a Porec központtal megrendezendő 44.Croatia Ralira esett. A szeptember utolsó hétvégéjére tervezett futam pályabejárása után is azt nyilatkozta Dávid: jó döntést hoztak! Nehéz, de izgalmas verseny vár rájuk Horvátországban.

2017. szeptember 28. 20:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészárlás Rákoskeresztúron: gyilkosság után a szüleit hívta Dávid Vérfürdőt rendezett, majd öngyilkossággal fenyegetőzött W. Dávid. Szülei azonban az ország egyik legjobb ügyvédjét fogadták fel, akinek sikerült kihoznia a börtönből a fiút.
A fővárosban folytatja a Videotontól távozó középpályás A 28 éves Barczi Dávid két és féléves szerződést kötött a Vasassal.
Óriási cseh meglepetés a magyar csoportban Csehország válogatottja óriási meglepetésre 28-27-re legyőzte az olimpiai címvédő Dánia csapatát a Horvátországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, a magyar ...
Kitálaltak Hosszú Katinkáék viszonyáról Hosszú Katinka és edző-férje nem tudta az uszodán kívül hagyni magánéletét - mondta Földházi Dávid.
Márta Dávidot okolja a barátnője halála miatt? Eszter és Dávid részvétét fejezte ki Mártának, miután a barátnője elhunyt. Kiderült, hogy Teri egy fertőzést kaphatott, amit a legyengült immunrendszere nem bírt, Márta pedig nem magát hibáztatja a sa...
Nem kapnak fizetést a hajógyári dolgozók Horvátországban Hónapok óta nem kaptak fizetést a pulai Uljanik hajógyár dolgozói - írta a Poslovni Dnevnik című horvát gazdasági napilap csütörtökön.

Hat mérkőzést várnak a férfi kézisektől az Eb-n Komoly ellenfelekkel játszik Horvátországban a több rutinos játékosát nélkülöző válogatott.
Galéria: nézd meg, milyen volt a Korhatáros szerelem szülinapi bulija! Dávid Winter Heroként szerencsére nem fagyasztotta meg a hangulatot Gergő szülinapi buliján. Nézd meg a parti legjobb pillanatait!
Lánynak kinéző autista fiút keres a rendőrség Egy mentálisan sérült, autista fiút keres a rendőrség. A körözési lapja szerint a 17 éves orosházi Karóczkai Dávid Miklós még 2017 novemberében tűnt el Budapestről, azóta nem adott életjelet magáról. ...
Európai problémává vált a szlovén-horvát határvita Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker hétfőn Borut Pahor szlovén államfővel folytatott megbeszélését követően hangsúlyozta, hogy a Szlovénia és Horvátország között fennálló határvita ügyéb...
Márta Eszternek: Felborítottad a család életét, hogy hentereghess - szombat 21.30 Míg Dávid betolakodónak érzi magát a saját otthonában Alex és Betti miatt, addig Márta nemtetszését fejezi ki Eszternek fiatal kedvesével kapcsolatban. Szombaton 21.30-kor minden kiderül!
Nem várt módon sült el Alex és Dóra egyéjszakás kalandja Eszter barátnője rövidre zárta az esti ismerkedést Dávid haverjával: egyből Alex lakására mentek. A heves csókokat azonban nem épp a tervezett lezárás követte