Rejtélyes űrtérkép a japán sírbolt mennyezetén: milyen galaxist ábrázolt?

A sírt feltárók értetlenül álltak az idegen galaxist ábrázoló térkép előtt.

2017. szeptember 28. 20:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Az 50 milliós játszma - 10. adás 1. rész Isti és Ati izgalmas végjátékot hozott az este, majd a folytatásban Ördög Nóri és párja, Nánási Pál következett, akikért gyerekeik a színfalak mögött izgultak. 
Ördög Nóriék győzelmük után kedvenc dalukra ölelkeztek Majkával Pali és Nóri 1 millió forintot nyert Az 50 milliós játszmában, amit jótékony célra ajánlottak fel. Győzelmüknek nemcsak ők, hanem a gyerekek is nagyon örültek, a végén pedig kedvenc dalukat is meghallgatták, amiről ezután valószínűleg Majka jut majd eszükbe.
Nánási Pállal olyan történt a játszóházban, amit senkinek sem kíván Pali Micivel volt a játszóházban, amikor a kislánynak hasmenése lett, miközben a csúszdán csúszott le a színes labdák közé. Pali izzasztó helyzetbe került, hiszen az eset után egyesével kellett letakarítania a labdákat.
Isti és Ati 2 millió forinttal távozott Az 50milliós játszmából A 8. kérdésen múlott, hogy vajon Isti és Ati milliomosként távozik az este folyamán. Bár a válaszukban az utolsó pillanatig bizonytalanok voltak, a végén 2 millió forinttal távoztak a játékból.
Katalin hercegné dublőre lehetne a nő, aki minden szettjét lemásolja Pontosan olyan ruhákban jár, mint Katalin hercegné.
Rejtélyes betegségtől szenvednek a hazatért Survivor játékosok Trópusi baktériumot kaphattak el.

Top hírek:
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.
Varga Iza két gyerek életét mentette meg Az újraélesztés világnapján írta ki a Facebook-oldalára a Barátok közt sorozat Nórája, hogy mentett már életet, ami leírhatatlanul jó érzés. Nem is egyszer, kétszer sikerült életet mentenem meséli Iza. Mindkét alkalommal gyermek nyelt félre egy falatot, ezért a Heimlich-fogást alkalmaztam. Nem féltem, pontosan tudtam, mit csinálok.
Átverték Gálvölgyi lányát Újra hallat magáról Molnár Szilárd, aki néhány éve színészek tucatjait verte át. Most Gálvölgyiékkel is összeakadt a bajsza.
Az utolsó vakáció - vasárnap 15.00 Ajánló - Szereplők: Queen Latifah, LL Cool J, Gérard Depardieu, Timothy Hutton, Giancarlo Esposito, Jane Adams, Alicia Witt
Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni Medence, nők, tequila és kétségbeejtő minőségű fotók!