A valaha volt egyik legnagyobb kolerajárvány sújtja Jement

Több mint 750 ezer koleragyanús megbetegedést jegyeztek fel Jemenben a járvány április végi kitörése óta jelentette csütörtökön az Oxfam nemzetközi segélyszervezet, amely szerint ilyen mértékű kolerajárványra még nem volt példa a világon a betegség nyilvántartása óta.

2017. szeptember 28. 21:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jemen rakétával lőtt egy szaúdi városra A szaúdi légvédelemnek sikerült elfognia azt.
Egyre csak terjed a világ legsúlyosabb kolerajárványa Közel 800 ezren betegedtek már meg Jemenben, év végéig egymillió eset is lehet. A helyzet igazán csak akkor tudna javulni, ha véget érnének a harcok, ennek azonban semmi jele.

Friss hírek
Társkeresés Csak gratulálni tudok Orbán Viktornak: betette a lábát már a párkeresési szempontok közé is.
Összefogás fideszes módra A jobboldal konzervatív politikusai előszeretettel szólnak és írnak a magyarság összefogásának szükségességéről.
Lelkesítő Tamás Gáspár Miklós eddigi cikkei is csak növelték az ellenzéki szavazóknál az apátiát, de most rátett még egy lapáttal.
Hatmilliárd forint jut óvoda és bölcsőde fejlesztésekre Pest megyében A fő cél a férőhelyhiánnyal küzdő vagy elavult, esetleg leromlott műszaki állapotban lévő önkormányzati tulajdonú óvodák fejlesztése, megújítása és a szolgáltatások minőségének javítása.
Pillantás a kilencedikről - Hazug rendszer Lázár Jánosról és Gulyás Gergelyről beszélek, ők azok, akik újra és újra képesek megtéveszteni bennünket.
Változó múlt Népfelkelés és nemzeti függetlenségi megmozdulás: ez volt ötvenhat definíciója huszonnyolc évvel ezelőtt.

Egymillió kolerás lehet Jemenben az év végére A Nemzetközi Vöröskereszt szerint katasztrofális a humanitárius helyzet az országban.
Katasztrófa fenyeget Jemenben Mint megannyi válságban, ebben is a civilek szenvednek leginkább az erőszaktól, amely 2015 márciusa óta már 13829 civil halálát vagy sérülését okozta.

Top hírek:
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Az ország felére figyelmeztetést adtak ki a tartós köd miatt - Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a Hirado.hu híreivel!
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.