Sokan nem is tudnak arról, hogy ilyen betegségük van

Mi az a Von Willebrand-betegség, és milyen eredményt ért el tanulmányozásában egy magyar kutatónő?

2017. szeptember 27. 22:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Rekordot döntött a CERN Minden eddiginél pontosabban sikerült megmérni az antiproton mágneses momentumát.
Hová tűntek a repülő rovarok? Több mint háromnegyedük eltűnt a német nemzeti parkokból az elmúlt 27 évben.
Lehet készülni: nem fog késni az iPhone X Bár korábban sokat lehetett hallani arról, hogy késni fog a jubileumi iPhone, a legújabb hírek már cáfolják ezt a vélekedést.
Szívroham? Védekezzen spagettivel! Olasz kutatók létrehoztak egy tésztát, ami segíthet megelőzni a szívbetegségeket.
Mi fogja beporozni a növényeket? Pusztulnak a repülő rovarok Óriási létszámcsökkenés következett be az elmúlt pár évtizedben.
Már válthat is: 2 kattintással új külsőt és egy hasznos funkiciót kap a Google naptárja A mobilos alkalmazás után végre a Google Calendar webes verziója is megkapta az új dizájnt, már át is válthat a modernebb külsőre, ha szeretné. Egy nagyon hasznos újítást is kapott a naptár.

A vérző fogíny nem a fogkefe hibája A fogmosás során jelentkező kisebb vérzések gyakori panasznak számítanak, ám ha rendszeresen előfordul, az többféle betegséget is jelezhet. Ezek egyike a vérzékenység egyik formája, a von Willebrand s...

Top hírek:
Ismét hekkertalálkozót rendeznek Budapesten Közel ezer vendéget várnak a 14. Hacktivityre.
Több mint négyezer éves faszobortöredéket találtak a gízai piramisoknál A szobordarab II. Pepi fáraó anyját, II. Anheszenpepit ábrázolja.
Az aktív életmód a fiatalság kulcsa 10 évvel fiatalabbak a motoros képességek tekintetében azok, akik rendszeresen mozognak.
Mi fogja beporozni a növényeket? Pusztulnak a repülő rovarok Óriási létszámcsökkenés következett be az elmúlt pár évtizedben.
Kiderült, mi tartja egyben a Szaturnusz legnagyobb gyűrűjét Hét hold együttműködésére van szükség.
Chrome-ot használ Windowson? Akkor jó hírrel szolgálhatunk Sokkal nagyobb biztonságban lehetnek majd azok, akik Windows alatt Chrome-ot használnak, a Google ugyanis egy sor biztonsági javítást végzett böngészőjén.