Már a NATO is cáfolja, hogy csökkent volna a migrációs nyomás

A NATO elemzői is teljesen kizártnak tartják, hogy rövid távon csökkenjen a migrációs nyomás - emelte ki Kósa Lajos (Fidesz), az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke csütörtökön a testület ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

2017. szeptember 28. 22:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Berlinbe tartó Boeing miatt riasztották a Gripeneket Nem létesített kapcsolatot a magyar légiforgalmi irányítással az Egyiptomból induló Boeing 763-as miután átlépte az országhatárt, riasztotta a NATO Integrált Légivezetési Központ a Honvédség készültsé...
Katonák telefonjaira hajt Oroszország Hackelés áldozatai lettek a Lengyelország és a balti államok orosz határán állomásozó NATO katonák, jelenti a Wall Street Journal.
Az Egyesült Államok ezer fős afganisztáni csapatnövelésre kérte a NATO többi tagországát Körülbelül ezer fős afganisztáni csapatnövelésre kérte az Egyesült Államok a NATO többi tagországát közölte Kay Bailey Hutchison amerikai NATO-nagykövet csütörtökön.
Lövöldözés Las Vegasban - Reagált az EU és a NATO "E szomorú pillanatban az EU vállvetve kiáll az amerikai nép mellett."
Orbán kiállt az őcsényi tiltakozók mellett Orbán Viktor miniszterelnök szerint az őcsényi eset megmutatta, hogy az emberek nem akarnak az országba és a falujukba migránst befogadni. Kósa Lajos pedig úgy véli: az ellenzék nem örül, hogy már a N...
Tények extra teljes adás, 2017. szeptember 28., csütörtök BALKÁNI-ÚT - le kell zárni a balkáni útvonalat, mert tízmilliók indulnának arra Európába - mondta Macedóniában Orbán Viktor. - 60 MILLIÓAN - a NATO teljesen kizártnak tartja, hogy rövidtávon csökkenje...

Az USA és a NATO elkötelezett az afganisztáni rendezés mellett Az amerikai védelmi miniszter és a NATO-főtitkár - váratlanul - Kabulban járt.
Megkezdődött az idei legnagyobb NATO-hadgyakorlat Lengyelországban Tizenhétezer katona részvételével megkezdődött szerdán Lengyelországban a Dragon-17 fedőnevű NATO-hadgyakorlat, az idei év legnagyobb ilyen lengyelországi gyakorlata.
Mégsem sikerült hazahozni a hurrikán miatt a karibi szigeten rekedt magyarokat Minden ország kifizette a szállást és ellátást, csak a magyar nem, aztán elromlott a NATO repülője. Az utasok úgy tudják, egyszerűen otthagyták őket, pedig állítólag nem.
Felpörgetik a magyar fegyverkezést: évekbe telik, mire elérjük a minimumot A honvédelmi miniszter azt ígéri, 2024-re teljesítjük, amit a NATO-nak ígértünk: a GDP 2 százalékát honvédelemre költjük.
Készültségben a NATO a masszív orosz hadgyakorlat miatt Készültségbe helyezték a NATO-erőket az Oroszország és Belarusz által indított masszív hadgyakorlat miatt. A Nyugat 2017 fedőnevű manőverekben közel 13 ezer katona vesz részt. Moszkva azt állítja: szo...
Amikor 150 izlandi vonult fel a NATO ellen, hogy megvédjék az elfek lakhelyeit Izland legendás teremtényei, az elfek egészen napjainkig fontos részét képezik a szigetország életének. Nem egyszer előfordul, hogy építkezések tervei változtak meg miattuk, 1982-ben pedig egy NATO-el...