Várkonyi Andi, Sebestyén Márta és Krasznai Tünde is beszólt Mága lányának

Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.

2017. szeptember 29. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mága Zoltánnak nincs szerencséje a képekkel Lánya, Jennifer koncertjét követően jelentették be, bővül a család. Ünnepi ajándék egy kis matekkal.
Keleti Andrea is megtudott egy titkot a fiáról Keleti Andi jót mulatott azon, hogy fény derült Máté csínytevésére a wifivel, viccelődött, hogy nehéz világ következik ezek után. Az is kiderült, a fia tervez-e a nyomdokaiba lépni.
Fresh Andi látványos dekoltázzsal és bikinivel lázad az ősz ellen Az énekesnő kidobta, amit kell.
A botrány segített? Szétkapkodják Mága Jennifer koncertjegyeit Amióta a Facebookon üzenget egymásnak számos nagy múltú közéleti szereplő és Mága Zoltán, rohamosan fogyni kezdtek a jegyek lánya, Jennifer koncertjére.
Mága Zoltán és ritkán látott felesége - A gyönyörű Annamáriával 20 éve házasok Mága Zoltán számára felesége biztosítja a harmonikus családi hátteret.
Dagad a botrány Mága Zoltán lányának koncertje körül Továbbra sem csitul, sőt egyre nagyobb a balhé Mága Zoltán lánya, Jennifer gigakoncertje miatt, amivel kapcsolatban pár nappal ezelőtt csupán érdeklődés szintjén írt egy Facebook posztot Tereh István,...

Fresh Andi hamarosan férjhez megy? A Zenebutik műsorvezetője ötödik alkalommal kapta el a menyasszonyi csokrot. Vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan az énekesnőt vezetik oltár elé?
Osvárt Andi ragyog párja oldalán Egyre szorosabb a színésznő és olasz párja kapcsolata, talán a nagy bejelentésre sem kell már sokáig várni.
Irtó dögös lett Mága Zoltán lánya - A 21 éves Jennifernek nem csak a hangja gyönyörű Mága Jennifer bombaformában készül a koncertjére.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - október 2-től hétköznap 19.00-kor a TV2-n A TV2 népszerű műsora számos újdonságot tartogat. Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Vigyázat, gyerekkel vagyok! október 2-től ...
Mága Jennifer szerint tévhitben él, aki azt hiszi, neki olyan könnyű az élete Egyébként nagy közös koncertre készül Takács Nikolasszal, az más kérdés, hogy élőben először csak a Mokkában találkoztak.
Mém lett Mága Zoltánból de legalább megmagyarázta! Mikor én még legény voltam e szöveggel került fel egy kép Mága Zoltán hegedűművész közösségi oldalára, amelyen a Prima Primissima Díjas művész a kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisanddal mosolyog kar...