Liberális nyugdíjasalázás

Mindig jól szórakozom a sajtószabadság utolsó őrkutyáin. Watchdogs. Angolul. Szeretik is így mondani. Mármint az őrkutyusok. A haladás egyik legfontosabb eleme a mucsai magyar nyelv fokozatos elhagyása.

2017. szeptember 29. 8:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Csökken az üzemanyagok ára, és nem fillérekkel Minden a benzin, mind a gázolaj ára mérséklődik, nem egyenlő mértékben.
Depressziós volt, ezért placenta után nyújt A 31 éves Stephanie Gardner depresszióra hajlamos nő volt, és miután teherbe esett első lányával, megijedt, hogy mi lesz vele szülés után - írja a The Sun magazin. Miután rájött, hogy természetes módon akarja felvenni a betegséggel a harcot, az interneten több olyan találatra is lelt, ahol ellenszerként a méhlepényt javasolták, nyers vagy szárított formában.
Waldorf saláta pulykából
Mi történt? Befékezett Európa gazdasága Lassult a gazdasági növekedés az OECD-országokban a harmadik negyedévben.
Vannak olyan helyek, ahova a veszély miatt nem szállít ki csomagot a francia posta Persze liberális barátainktól tudjuk, hogy no-go zónák nincsenek, ám a francia nagyvárosokban mégiscsak vannak olyan negyedek, ahova a posta nem küldi ki a feladott csomagot, annyira veszélyes környéknek számítanak.
A ház, amit katonák ezreinek sírkövei borítanak A petersburgi csata áldozatainak állított márványlapok a gazdasági világválság után alakultak házfalakká.

Top hírek:
Magyarics Tamás külpolitikai szakértő a Brexitről és Trumpról
Legalább tizenöten meghaltak egy marokkói ételosztáson Óriási lökdösődés alakult ki a 4000 forint értékű segélycsomagokért.
Gyorskorcsolya VK- Liu Shaolin aranyérmes 1000 méteren, kvótás a férfi váltó Tökéletes napot zártak a magyarok az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat Szöuli állomásán.
A Jégkorszak titkos üzenetét fejtette meg az EchoTV, Ördög Nóra pedig kipróbált egy nyilvános vécét Vietnamban Így aztán nem is csoda, hogy Amerika 200 milliót fektetne a sajtóba. A 444 híradójának médiaügyi különkiadása.
A cél szentesíti
Szent Márton-napon mondott le Várszegi Asztrik főapát A Szent Márton-nap a Pannonhalmi Bencés Főapátság számára az év legrangosabb eseménye