Sokkolóan olcsó elektromos autót tervez a Dacia

Saját elektromos autót épít a Dacia a Renault-Nissan e-technológiájának felhasználásával - számolt be az AutoExpress. Az új modell tervezett áráról nem szóltak a hírek, de a cégvezető szerint a...

2017. szeptember 29. 9:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két új márkával bővül a Duna Autó Zrt. kínálata 2018 elejére teljesen megújul hazánk egyik legnagyobb autókereskedése a Duna Autó, az Autóváros. A munkálatok során modern, ügyfélbarát, 21. századi igényeknek megfelelő kiállítói terek jönnek létre, ...

Friss hírek
Az utcán támadt a medve Erdélyben Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason - közölte az Agerpres hírügynökség.
Csökkent a költségvetési hiány és az államadósság mértéke az EU-ban Tovább csökkent a költségvetési hiány és az államadósság mértéke tavaly mind az Európai Unió egészében, mind pedig az euróövezetben - tudatta hétfőn az Eurostat.
Lefordultak az amerikai indexek Biztatóan indult a hét az amerikai tőzsdeindexek számára, azonban zárás előtt nem sokkal érkezett egy határozott lefordulás. A GE-vel nagyon elbántak. Az európai részvénypiacok a pozitív tartományban...
Költözz ki - bútorozz be! Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
A Volkswagennél és a Mercedesnél is megjelent az Európai Bizottság Azok után, hogy pénteken a BMW főhadiszállásán jártak az Európai Bizottság kartellügyi illetékesei, hétfőn a Volkwagen és a Daimler központjában tettek látogatást. A német autóiparban feltételezett...
Rendezetlen Brexit esetén 1,2 millió munkahely szűnhet meg az EU-ban Nagyjából 1,2 millió munkahely szűnhet meg az Európai Unióban, ha nem sikerül megállapodni az Egyesült Királysággal a rendezett kiválás feltételeiről - figyelmeztetett Kris Peeters belga gazdasági miniszter a helyi sajtó hétfői beszámolói szerint.

Így kell olcsó autót építeni: megszólal az új Duster atyja Miért hasonlít a régire? Lesz hétüléses SUV? Hogyan lett kedvelt márka a ciki Dacia? Kikérdeztük a gyár egyik fejesét.
Renault-Nissan: 12 tisztán elektromos autó a hatéves tervben A Renault-Nissan járműgyártó azt tervezi, hogy 12 új elektromos modellel jelentkezik 2022-ig, amikor teljes kibocsátásának 30 százaléka lesz elektromos autó.

Top hírek:
Magyar Fotóművészek Szövetsége Fotográfiai ösztöndíja A Magyar Fotóművészek Szövetsége ösztöndíjprogramot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére.
Remek negyedévet jelentett a Philips A Philips nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, amihez jelentősen hozzájárult a kínai kereslet erőteljes bővülése.
Hétfőn készít utoljára érmét a belga királyi pénzverde Átadják a pénzverdét, addig nem vernek eurót.
A magyar határ mellett élne szívesen a legtöbb román Szinte csak a Bukarest körüli agglomeráció vetekszik népszerűségben Erdéllyel.
Hogyan számítható a nyugdíj korhatár jelenleg Magyarországon? A nyugdíjjogosultság a 2008. december 31-ét követő időponttól megállapításra kerülő öregségi nyugdíj esetében a törvényben (1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról) alábbi módon szabályozott:
A király egyik feladatát egy magáncégnek adná át Gazdasági okokra hivatkozva felhagy forgalmi érmék gyártásával és hétfőn ver utoljára euróérmét a belga királyi pénzverde - közölte a La Libre Belgique című belga napilap hétfőn.