Télies hidegre ébredtek Székelyföldön

Télies hidegre ébredtek péntek reggel Székelyföldön. Csíkszeredában mínusz 6,2 fokot mértek hajnalban

2017. szeptember 29. 10:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vasárnaptól ismét Székelyföldön dolgoznak a Gyermekmentő Szolgálat orvosai Vasárnaptól jövő péntekig ismét székelyföldi településeken végeznek szűrővizsgálatokat, vizsgálatokat és gyógykezeléseket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) önkéntes orvosai közölte pénteken...
Demcsák 180 fokos fordulata Van egy különös bája annak, amikor pont Erdély román megszállásának 73. évfordulóján turnézik a Magyar Állami Operaház Székelyföldön. Ezt a bájt még az tudja jobban fokozni, ha a vendégszereplő mű...

Friss hírek
Váratlan helyről kapott kritikákat Orbán Navracsics után a Fidesz két korábbi minisztere szólt be a jelenlegi kurzusnak.
Elhallgatott a börtönrádió nem kellenek a civilek A börtönrádiók a múlt héten országszerte elhallgattak, miután a Börtönrádiónak helyet adó mindhárom büntetés-végrehajtási intézet azonnali hatállyal felmondta a rádiót működtető Adj Hangot Egyesülettel az együttműködési szerződést.
Orbán bizalma megrendült, így kapott nem várt vezetőt az MMA Némi konszolidációt hozhat a Magyar Művészeti Akadémia életében a politikától magát távol tartó, egyszerű tagból a köztestület elnökének választott Vashegyi György. Ha hagyják dolgozni.
Oszlopokat telepítenek a Hősök tere panorámájába Kihozták a trolit a Liget-építkezések miatt a Dózsa György útra, valaminek tartania kell a felsővezetéket.
Brit rendszámú autó halálos balesete Borsodban A sofőr nem volt bekötve, kiesett az autóból.
Tűz a káli vasútállomásnál, gázpalackok is felrobbantak A vonatközlekedés szakaszosan halad, komoly késések alakultak ki a miskolci vonalon.

Kijátsszák a magyarkártyát Tragikomikumba fordul a magyarellenes hangulat Romániában. Az ellehetetlenített marosvásárhelyi katolikus gimnázium ügye és a provokációnak bizonyult székelyudvarhelyi miccsaffér után (amikor egy romá...
Rekordkrumplitermést takarítottak be Székelyföldön A rendszerváltás óta most termett a legtöbb pityóka.

Top hírek:
Kárpátalja autonómiájáért tüntettek Budapesten Kárpátalja autonómiájáért és az új ukrán oktatási törvény eltörléséért tüntettek ifj
Már Pécsnek is van kutyamosó automatája Kis és nagy kutyák együtt próbálták ki a mosót.
Súlyos beteg volt, meghalt a magyar pornósztár Hét évig harcolt a betegséggel Derzsi Anita, de az utolsó óráiban is vidám volt.
Úgy arcon vágott egy BMW-s egy Alfást, hogy orvoshoz kellett mennie Az M0-s felhajtójánál vesztek össze Szigetszentmiklósnál.
Játszóparkot kapnak a kutyák a Városligetben Egy csomó kutyás dolgot lehet majd csinálni.
Kanapé az autópályán A bútor akadályozta a forgalmat.