Miért kell megduplázni a svéd hadsereg létszámát és újra bevezetni a sorozást?

A svéd védelmi miniszter szerint nem fenyegetéseket látnak, hanem a realitásokat észlelik, ezért az erősítés. NATO-tag azonban ezután sem lesz Svédország.

2017. szeptember 29. 10:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Svédország ismét soroz: "Nem fenyegetéseket látunk, a realitásokat észleljük" Közel duplájára nő a svéd hadsereg létszáma, miután a skandináv országban újra bevezették a sorozást. Peter Hultqvist svéd védelmi miniszter szerint a lakosság támogatja kötelező behívás intézményét....
Őrizetbe vettek félszáz embert Svédországban egy szélsőjobboldali tüntetés miatt Őrizetbe vettek félszáz embert egy szélsőjobboldali tüntetés miatt szombaton Svédország második legnagyobb városában, Göteborgban.

Friss hírek
Élesedik a konfliktus, az iraki elnök ultimátumot adott a kurd vezetésnek Egyelőre nem tudni, mi történik akkor, ha Kurdisztán vezetése nem reagál a követelésekre.
Majdnem rémálomszerűen végződött a svéd hokilegenda ünneplése - videó Épp beszédét mondta a 46 éves jégkorongozó, Nichlas Falk a miatta összegyűlő tömeg előtt, amikor hirtelen összeesett.
Felrobbant poroltótól sérültek meg többen Gyergyószentmiklóson A robbanás egy bevásárlóközpont frissen átadott tűzvédelmi rendszerében következett be, három emberhez hívtak mentőt.
A BASF-hez kerülhetnek a Bayer egyes üzletágai A Bayer német vegyipari konszern eladja agrárvegyipari üzletágának azon területeit konkurensének, a német BASF vegyipari konszernnek, amelyek versenyjogi szempontból esetleg akadályozhatják az amerikai Monsanto akvizíciójának engedélyezését – jelentette be a Bayer pénteken. A Bayer és a BASF megállapodást írt alá pénteken a Bayer agrárvegyipari üzletága, a Crop Science egyes tevékenységeinek, vetőmagtermelő és növényvédelmi üzletágának az .
Vámpírok miatt rettegnek a világ egyik legszegényebb országában Már az ország elnöke is felszólalt a vámpírprobléma miatt.
Gyűlöli egymást Hillary és Bill Clinton Már csak a hatalom megszerzése tartotta össze őket, de ebben is kudarcot vallottak.

Svédmagyar tárgyalás a Gripen-flotta jövőjéről A hazánk és Svédország számára egy­aránt kihívásokat jelentő biztonsági helyzetről egyeztetett kedden Simicskó István magyar és Peter Hultqvist svéd védelmi miniszter közölte a magyar tárcavezető köz...
Svédország és Magyarország hadiipari együttműködésről tárgyalt A Grippen-flottáról is egyeztettek.
Húszezer katonával tart hadgyakorlatot Svédország A svéd hadsereg megkezdte az elmúlt 20 év legnagyobb hadgyakorlatát.

Top hírek:
Gyűlöli egymást Hillary és Bill Clinton Már csak a hatalom megszerzése tartotta össze őket, de ebben is kudarcot vallottak.
Vámpírok miatt rettegnek a világ egyik legszegényebb országában Már az ország elnöke is felszólalt a vámpírprobléma miatt.
Húsvágó bárddal gyilkolt egy férfi az USA-ban Feleségét megölte, anyósát súlyosan megsebesítette, amint a pszichiátriáról hazaengedték.
Vérengzés Ohióban: négy halott, egy sebesült Egy hét éves kisfiú is az áldozatok között van.
Erdogan: Nincs gond az orosz Sz-400-as rakéták megvásárlásával A fegyverek légterük védelméhez kellenek.
Szexuális zaklatással vádolták meg az Amazon Stúdió főnökét is Azonnali hatállyal felfüggesztették csütörtökön az Amazon Stúdió főnökét, miután kiderült, hogy egy televíziós producer szexuális zaklatással vádolta meg. Roy Price ráadásul tudott arról, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta az egyik színésznőt, de semmit sem tett.