Jakab István: elfogadhatatlan az élelmiszerek kettős minősége

Elfogadhatatlan az, ami ma az élelmiszerek kettős minősége körül tapasztalható kelet és nyugat, vagyis a régi és új uniós országok között, ez tarthatatlan és tűrhetetlen jelentette ki az Országgyűlés alelnöke pénteken, Székesfehérváron, a harmadik alkalommal megrendezett Fejér megyei termelői mustra sajtótájékoztatóján.

2017. szeptember 29. 13:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magosz elnök a NAK falugazdász-hálózatáról Jakab István felkészültnek nevezte a kamarai tagok támogatására létre hozott rendszert.
Jakab István: az ötszáz évvel ezelőttihez hasonló kihívásokkal néz szembe Európa Európának ma is szüksége van megújulásra, lelki és politikai értelemben egyaránt vont párhuzamot az ötszáz éve indult reformáció korával Jakab István (Fidesz), a parlament alelnöke az Országgyűlés fe...
Rövid ellátási láncokban gondolkodnak Jakab István: elfogadhatatlan az élelmiszerek kettős minősége.
MSZP: hatvanéves korban is el lehessen menni előrehozott öregségi nyugdíjba Az MSZP előrehozott öregségi nyugdíj lehetőségének megteremtésére szólítja fel a kormányt és azt javasolja, hogy akár hatvanéves korban is el lehessen menni előrehozott öregségi nyugdíjba - közölte az...
A "Soros-terv" is téma volt a nemzetbiztonsági bizottságban A "Soros-terv" miatt politikai vita alakult ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai zárt ülésén.
Matolcsy támogatja a civileket, főleg, ha rokonok Kedden hallgatta meg az Országgyűlés gazdasági bizottsága Matolcsy György jegybankelnököt, akit az ellenzéki képviselők próbáltak megszorongatni. Matolcsy nem értette, miért zavaró, hogy hétszeresére...

Sürgősségi vitát tart Ukrajnáról az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke bejelentette, magyar indítvány alapján tartanak sürgősségi vitát a kialakult helyzetről.
A palota, ami nem királyoknak készült - 115 éve ülésezik az Országgyűlés a jelenlegi helyén Az általunk Országháznak hívott épületet méltón sorolják a világ legszebb parlamentjeinek sorába.
Wellnessre költi a pénzt a Bors nyertese Öt­venezer forintot nyert a Bors Dupla esély játékával iszkaszentgyörgyi olvasónk, Molnár Istvánné. Délelőtt vettem meg az újságot, és otthon néztem meg, van-e három egyforma szimbólum a matrica a...
Öt embert kell kórházba vinni szén-monoxid-mérgezés miatt Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítanak kórházba öt embert péntek este a Fejér megyei Előszállás egyik családi házából.
Itt nézheti élőben az Országgyűlés munkáját Az Országgyűlés mai ülésnapján számolhat be tavalyi tevékenységéről az alapvető jogok biztosa.
A bíróságok működését is átszabták A Csanád nevet is felveszi Csongrád megye 2020-tól - egyebek mellett erről döntött az Országgyűlés.