A sors útjai - 67. rész

Pedro kijöhet a klinikáról és ameddig nem építi újjá a házukat, Javiernél fog lakni. Isabella újabb kísérletet tesz Fernanda és Carlos szétválasztására. Azt hazudja Carlosnak, hogy Fernanda megcsalja Javierrel. Marco, Farnando úr orvosa biztos benne, hogy a páciense nem a megfelelő gyógyszert kapja.

2017. szeptember 29. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hülkenberg jó kapcsolatot akar Sainzcal Zajlottak az események a Renault-nál, hiszen Jolyon Palmer helyére Carlos Sainzot ültetik a következő versenyhétvégétől kezdve. Hülkenberg már várja, hogy együtt segítsék a csapatot a spanyollal.
Hivatalos: Hartley indul Austinban Japán Nagydíj hétvégéjén biztossá vált, hogy Carlos Sainz már a szezon vége előtt elhagyja a Toro Rosso csapatát, és Austinban már a Renault színeiben versenyez Jolyon Palmer helyett.Tovább
Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgáljá...
Íme az ország, ahol kőkeményen kordában tartják a muszlimokat Ellentmondást nem tűrően állt ki a saría olaszországi tilalma mellett Marco Minniti belügyminiszter.
A sors útjai - 73. rész Luis egy fürdőbe csalja el Marissat Isabella segítségével, mert tudja, hogy a betegsége így gyorsabban súlyosbodik. Leopoldot letartóztatják és Andrea bármit megtesz, hogy segítsen a szerelmén. Fernan...

Sainz: Nem így akartam elbúcsúzni a Toro Rossótól... Kiábrándító véget ért Carlos Sainz utolsó versenye a Toro Rosso színeiben a spanyol már az első körben kiesett a Forma-1-es Japán Nagydíjon.Tovább
Váltás lesz a Formula-1-ben A vasárnapi Japán Nagydíj után a szezon utolsó négy versenyén már Carlos Sainz Jr. ül majd a gyengén teljesítő Jolyon Palmer helyén a Formula-1-es Renault csapatnál.
Raúl és Roberto Carlos is elkezdett a Real Madridnál dolgozni Két szupersztárral erősít a Real Madrid utánpótlás bázisa.
Paula és Paulina - 29. rész Carlos Daniel őrlődik a névtelen levél miatt. Luciano ismét zaklatja Paulinát telefonon. Douglas Maldonado áthívja magához Paulinát. Paulina szeretné, hogy a felépült Rodrigo ismét dolgozzon a Bracho ...
Paula és Paulina - 28. rész Verónica egyre kellemetlenebb helyzetbe kerül Carlos Daniel szerelmi ostromlása miatt. Gema valós ellenfelet lát az új titkárnő személyében. Luciano levelet küld Carlos Danielnek.
A sors útjai - 69. rész Carlos rossz híreket kap, édesanyja, Marissa súlyos beteg. Luis tönkre akarja tenni Leopoldot, hogy visszaszerezze Andreat. Marianna azt tanácsolja Camillának, hogy álljon bosszút Fernandán.