2030-ra senki sem halna meg veszettségben

Legalábbis ezt a célt tűzte ki többek között az ENSZ és a WHO Rómában.

2017. szeptember 29. 18:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Duterte: Ne baszakodjatok velünk, ti szarok! A Fülöp-szigetek elnöke irányváltást jelentett be a drogháborújában, hogy megnyugtassa a nyugati vérző szíveket, majd megfenyegette azoknak az országoknak a nagyköveteit, amik ellene fordulhatnak az E...
ENSZ: Módszeresen üldözték el a rohingjákat Mianmarból Egyre nyilvánvalóbb, hogy Ázsia ruandája zajlik lassan hónapok óta. A buddhista Mianmar leszámol muzulmán lakóival az ENSZ szerint.
Folytatódik a rohingják tömeges menekülése Egyetlen nap alatt több mint 11 ezer újabb rohingja érkezett Mianmarból Bangladesbe. Az ENSZ rémálomnak nevezte a helyzetet.
Vámpírok tartanak rettegésben egy országot Az ENSZ-nek ki kellett vonnia munkatársait Malawi két déli körzetéből.
Magyarország európai víznagyhatalom lenne? Van, akivel mi sem tudunk versenyezni Az egy főre jutó édesvízkészlet mennyisége a fenntartható vízgazdálkodás fontos mérőszáma. Az ENSZ 2012-es jelentése alapján 1700 köbméteres egy főre jutó ivóvízmennyiség alatt stresszhelyzetről,...
Irán hajlandó egyeztetni a rakétaprogramjának némely dimenzióiról A Reuters jelentése szerint az ENSZ-közgyűlésen Irán és a nagyhatalmak képviselői találkoztak, és Irán meglebegtette: hajlandó vitát nyitni a rakétaprogramról, hogy csillapítsa az azzal kapcsolatos ag...

Hivatalos: Szaúd-Arábia felkerült az ENSZ feketelistájára Augusztusban már írtunk róla, hogy a Szaúd-Arábia vezette koalíció felkerülhet az ENSZ feketelistájára. Amerikai sajtóértesülések szerint ez megtörtént.
ENSZ: Már 30 ezren veszítették el az otthonukat Kelet-Szíriában Július óta folynak a harcok.
A kínai-észak-koreai határvidéken élőknek fájnak leginkább az ENSZ szankciói A kínai kereskedelmi minisztérium országszerte elrendelte az új szankciók 120 napon belüli életbe léptetését, így az észak-koreai munkások még kitölthetik a munkaszerződésükben meghatározott időtartam...
Klímavédelmi javaslatokat tett az ENSZ-főtitkárnak Áder János A világnak szüksége van arra az elszántságra, bátorságra és bátorításra, amelyet a jó példa ereje közvetít vélte a magyar államfő.
Magyar irodát hoz létre a Nemzetközi Távközlési Egyesület Magyarország tárgyalásokat folytat arról, hogy az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesületnek (ITU) legyen magyarországi irodája.
Megoldódni látszik a légi katasztrófában elhunyt ENSZ-főtitkár rejtélye Dag Hammarskjöld gépe 1961-ben zuhant le Kongónál. A sok konfliktust vállaló diplomatát úgy tűnik, egy másik repülőgépről lőtték le.