Szél Bernadett: Nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre

Az LMP miniszterelnök-jelöltje bemutatta a 7 pontból álló programját.

2017. szeptember 29. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Igaza volt Orbánnak? Fellázadtak a kisemberek? Orbán Viktor 2016 végén azt jósolta, hogy 2017 a lázadás éve lesz, és az idei választásokon a Brüsszel-kritikus, elitellenes pártok kerülhetnek hatalomra. Három politikai elemzőt kérdeztünk a témáról....
A nap legfontosabb hírei – 2017. 10. 11. Orbán kompon járt, az egyházak félnek, Trump talán őrült, Putyin kutyit kapott. Ez volt a szerda.
Orbán Viktor gratulált a Magyar Művészeti Akadémia új elnökének Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Vashegyi Györgynek, a Magyar Művészeti Akadémia kedden megválasztott új elnökének közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezet...
Este 7:59 Orbán: Európában ma kétfajta ország létezik; Brüsszel bárkinek fizet a migránsválság miatt, csak a magyaroknak nem; Kurz szerint Strache a legfőbb ellenfele. Az este legfontosabb hírei a 888-on!
Németh Szilárd el akarja hitetni, hogy nem volt gumiszurkálás Őcsényben Orbán még helyesnek tartotta, hogy így fejezték ki a véleményüket az őcsényiek. Németh már a tényt is kétségbe vonja.
Orbán: Brüsszel Soros mellett áll Orbán Viktor miniszterelnök szerint a brüsszeli gépezet Soros György tervét hajtja végre bevándorlásügyben, de a magyarok a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáción megüzenhetik Brüsszelnek, hogy ki...

Trump: Orbán rajta van a vendéglistámon, de előbb még meg kell oldanom az észak-koreai válságot A washingtoni magyar nagykövet szerint a magyar adóreform példa lehet az USA-nak.
Orbán Viktort Lyonban gecizik
Szél Bernadett látszik a legnépszerűbb ellenzéki jelöltnek A Závecz Research szerint a konkurens pártok szavazói közül a zöldek jelöltjét fogadnák el legtöbben miniszterelnöknek.
Megszabadulnának Orbán megbízott lobbistájától Megelégelték Budapesten, hogy nincsenek eredmények.
LMP: Botka lemondása az MSZP belügye "Szél Bernadett folytatja a küzdelmet az Orbán-kormány ellen."
Orbán vagy Európa? Óriásplakátokat rak ki a DK