Az orosz hírközlési hatóság törvénysértéssel vádolja a CNN-t

Putyin pedig arról beszélt, hogy a külföldön dolgozó orosz médiacégek egyre növekvő és elfogadhatatlan nyomás alatt állnak.

2017. szeptember 29. 21:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Behajtót küldenek azokra a csongrádi szülőkre, akik nem fizetik ki az óvodai és iskolai ebédet Erősödik az ország: már 3 millió forintos a menzapara a városban. Sokan nem tudják fizetni az ebédet, de vannak, akik csak simán nem akarják.
Bosszú vagy szerelem - 7. rész Sühan elmondja Cesurnak, hogy miért követte az isztambuli lakásáig őt. A férfi úgy érzi, végre sikerült elcsábítania a nőt. Nem számol azonban azzal, hogy mennyire nehéz szembenéznie a múltjával és Tahsin Korluda hazugságaival. 
Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker úgy néz ki elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.
A szexuális felvilágosítás hiánya felnőttként is gondot okozhat A fogamzásgátlás az életünk része: évekig aggódunk azon, hogy ne essünk teherbe, majd pedig azon, hogy teherbe essünk. ...
Látott már kigyúrt kengurut? Na, majd most!
Végre megérkezett a vénasszonyok nyara! Szuper idő lesz a hétvégén Napsütés lesz, eső nem....

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Amnesty-főtitkár: Az orbáni gyűlöletpolitikától senkinek nem lett jobb az élete, sőt Salil Shetty a Közép-európai Egyetemen tartott beszédet szerdán az Emberi jogok és az új hazafiasság címmel.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.