Fekete-Győr András anyukája megmentett egy tévéműsort

Egy riporter segített neki. Elindult a Privátszféra, az első adásban a Momentum elnökével.

2017. szeptember 29. 21:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Momentum megerősítette, nem vesznek részt semmilyen összefogásban Tartják magukat az eredeti elképzelésükhöz, mind a 106 választókerületben saját jelöltet indítanak, üzente Fekete-Győr András.
Gulyás Márton és a nyeles vibrátor Gulyás Márton - és ikertestvére, Fekete-Győr András - nem azért rontanak rá újságírókra, másként gondolkodókra, mert vagányak, bátrak, hanem azért, mert gátlástalanok.
A Nemzeti Választási Bizottság nem engedi, hogy bármilyen népszavazás legyen Polt Péterrel kapcsolatban A Momentum három és Vágó Gábor négy kérdése is lepattant az NVB-ről, mehetnek a Kúriához. Például azt szeretnék, hogy a legfőbb ügyész ne legyen újraválasztható, vissza lehessen hívni, és a rokonai ne...
A Momentum a mobilgát ellen, a népszavazás mellett kampányol A Momentum támogatja a római-parti mobilgátról szóló népszavazási kezdeményezést jelentette be a budapesti olimpia ellen már sikeres mozgalmat hirdető csapat.
Az ördöggel is érdemes összefogni Orbán ellen Bojár Gábor megszólalt Akkora a történelmi felelősség, hogy a kis pártoknak nem a saját, hosszútávú érdekeiket kell nézni, hanem mindent megtenni Orbán leváltása érdekében - mondta Bojár Gábor, a Momentum támogatásától vis...
A Momentum elnöke Bojár Gábor csalódásáról: "megköszöntem az eddig nyújtott támogatást

Mi lesz így a Momentum nevű pártocskával? Bojár Gábor, a Tornából Felmentettek Társaságának egyik mecénása bejelentette: lehet, hogy nem pénzeli tovább Fegyőréket.
Pozitív plakátokkal reagálna a sorosozásra a Momentum A párt adományokat vár, hogy pozitív üzenetekkel ellensúlyozza "a kormány gyűlöletkampányát".
A Momentum követi Simicska Lajost Apja nyomdokaiba lépett Simicska Ádám, aki folytatta Orbán Viktor köztéri gyalázását, illetve a Momentum pártja is összegraffitizte a fővárosban található üres reklámfelületeket.
Éjszaka a Momentum is ráment Simicska oszlopaira Orbán ülni fog, fújták az oszlopokra. Hogy Simicska ülni fog-e, arra nem tudtak válaszolni.
Négy rendőr igazoltatta a matricázó momentumost – Videó Megint utcára vonulna a Momentum, hogy szerződést kössenek az állampolgárokkal. Ezért először matricákat ragasztottak a kétoldali lopásokra, hátha így majd nem hiszi őket mindenki másik Fidesznek. Vég...
Teljes szétesés: elfogytak a Momentum emberei A viccpárt megint kitelepülne az utcára, de már a saját aktivistáikat sem érdekli, mit találtak ki.