El Clásico helyett Barcelona-Chelsea, vagy Barca-PSG bajnoki lehet

Az FC Barcelona gyakorlatilag bármelyik bajnokságot választhatja Katalónia függetlensége esetén.

2017. szeptember 29. 21:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A madridi kormány térdre kényszerítheti Katalóniát Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök tegnap több alkalommal is arra szólította fel Katalónia vezetését: tisztázzák, hogy kinyilvánították-e a független államot. A katalán politikai vezetés szerda késő...
Öt napot kaptak a katalánok, hogy eldöntsék, kikiáltották-e függetlenségüket A spanyol kormány kész rá, hogy felfüggessze Katalónia autonómiáját.
40 másodpercig tartott Katalónia függetlensége Úgy tűnt, hogy a katalán elnök kikiáltotta, aztán mégsem.
Feszült várakozás a katalán parlament keddi ülése előtt Feszült várakozás előzi meg Spanyolországban a katalán parlament keddi rendkívüli ülését, amelyen akár Katalónia függetlenségének kinyilvánítása is napirendre kerülhet.
Tízezrek tüntetnek Barcelonában Több tízezren tüntetnek az utcákon Barcelonában Spanyolország egysége mellett. Az országból minden szegletéből buszokkal érkeztek az emberek, hogy megmutassák, nem akarják, hogy Katalónia elszakadjon....
Katalónia igen, Koszovó nem? - Belgrádi sérelmek a brüsszeli kettős mérce miatt Nem okozott nagy örömet eddig az október a szerb politikának: a katalán népszavazás utózöngéi miatt ugyanis a szerb vezetés kettős mércét emleget Brüsszellel kapcsolatban. Az nem tetszik déli szomszéd...

"Nem lesz jobb Katalóniának önállóan" A Spanyolország-szakértő szerint hétfőn, ha a tényleges függetlenségét nem is kiáltja ki Katalónia, egy függetlenségi nyilatkozat megszülethet. Nagy Sándor Gyula, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vez...
Minden eszközzel keresztbe tesznek Katalónia függetlenségének A spanyol alkotmánybíróság öt hónapnyi időt nyert.
Katalán függetlenség: a játék, amelyikben mindenki veszíthet Járatlan útra téved a barcelonai vezetés, ha egyoldalúan kikiáltja Katalónia függetlenségét. És nagyon is kérdéses, jól jár-e ezzel Spanyolország leggazdagabb tartománya.
Napokon belül elszakadhat Spanyolországtól Katalónia A tartomány vezetője legalábbis siettetné a függetlenség kikiáltását.
A román külügyminiszter tárgyalásos megoldást szorgalmaz Katalónia ügyében A spanyol alkotmányt tiszteletben tartó tárgyalásos megoldást szorgalmazott Teodor Melescanu román külügyminiszter hétfőn az előző napi katalóniai népszavazás nyomán kialakult feszült helyzetre.
A katalán elnök azt ígérte, hogy ha győznek az igenek, kihirdeti a független katalán köztársaságot Carles Puigdemont szerint Katalónia kiérdemelte a függetlenséget.