Bolond őszi szél

2017. szeptember 29. 22:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Pentagon: megvizsgáljuk az együttműködés lehetőségeit Az amerikai védelmi minisztérium pénteken este bejelentette, hogy  megvizsgálja az együttműködés lehetőségeit Washington szövetségeseivel az iráni atomprogram ügyében
Demszky forever
A NATO főtitkára óva intett egy katonai beavatkozástól Óva intett Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken egy esetleges katonai beavatkozástól Észak-Korea ellen, rámutatva, hogy az minden bizonnyal "pusztító következményekkel" járna
Kárpátalja autonómiájáért tüntettek Budapesten Kárpátalja autonómiájáért és az új ukrán oktatási törvény eltörléséért tüntettek ifj
Hónapokig rosszak a liftek a Velencei-tónál, meg vannak lőve a mozgássérültek A MÁV szerint a legtöbb meghibásodást a rongálás és a nem megfelelő használat okozza.
Lassan az összes párt kihátrál a tervezett közös ellenzéki tüntetésből Az Együtt és a PM sem megy el a tervezett október 23-i eseményre. A nagy közös ellenzéki tüntetésen való részvételt korábban az LMP is lemondta.

Top hírek:
Megbukott a TEK átvilágításán az Orbánnal jó kapcsolatokat ápoló arab konzul Kockázatokat tárt fel a Terrorelhárítási Központ, amikor ellenőrizte Jordánia tiszteletbeli konzuljának hátterét.
Kárpátalja autonómiájáért tüntettek Budapesten Kárpátalja autonómiájáért és az új ukrán oktatási törvény eltörléséért tüntettek ifj
Már Pécsnek is van kutyamosó automatája Kis és nagy kutyák együtt próbálták ki a mosót.
Súlyos beteg volt, meghalt a magyar pornósztár Hét évig harcolt a betegséggel Derzsi Anita, de az utolsó óráiban is vidám volt.
Úgy arcon vágott egy BMW-s egy Alfást, hogy orvoshoz kellett mennie Az M0-s felhajtójánál vesztek össze Szigetszentmiklósnál.
Kutyákat darálhattak le egy Pest megyei tanyán, nyomoz a rendőrség Az állatvédőket a beszámolójuk szerint horrorfilmbe illő látvány fogadta a Pest megyei Kocséron, ahová telefonos segélykérés után mentek ki egy tanyára. Öt kutyát sikerült élve kimenteniük.