Több millió migráns tervezi, hogy Európába jön

Még mindig Európa a migránsok elsődleges célpontja.

2017. szeptember 29. 22:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Német szolgálatok: az Iszlám Állam emberei érkeztek a menekültek között Támadások végrehajtására érkeztek Európába az Iszlám Állam emberei a migránsok között mondta el az állambiztonsági hivatal vezetője.
Az EP könnyített a bevándorláson A migránsok beáramlását megkönnyítő módosításokat fogadott el a dublini egyezményhez az Európai Parlament szakbizottsága. Eszerint felgyorsítanák a menekültügyi kérelmek elbírálását, kötelezően osztan...
Európába jönnek a Mastercard és a PayPal közös fejlesztései A PayPal és a Mastercard bejelentette, hogy a két vállalat az Egyesült Államok, valamint az ázsiai és csendes-óceániai térség piacai után globálisan is kiterjeszti digitális szolgáltatásainak...
Az Archos hozza el Európába a Nubia Z17S-t A ZTE ma bemutatott csúcsmodellje Európában Archos Diamond Omega néven kerül forgalom. Ráadásul kedvezőbb nyitóáron, mint otthon.
Ismét megdőlt az a teória, hogy Európába zömmel menekültek érkeznének Egy percig sem kell elhinni azt, hogy a migránsok befogadását ellenzők lelketlenek, amiért bociszemű menekülteket utasítanak el. Dánia példája is megdöntötte ezt a teóriát.
Kivándorlás Kelet-Európába?

Hogy lehet hamisítani a mézet? Kína felől érkezik a veszély Európába Kína egyedül több mézt termel papíron, mint a világ legnagyobb méztermelő országai együttvéve - a hamisítás nem csak a termelőket, hanem a fogyasztókat is veszélyezteti.
Európába és a Távol-Keletre menekülhet az Iszlám Állam Sorra jönnek a hírek az Iszlám Állam visszaszorulásáról, ám ennek ellenére egyre több a késelős-gázolásos merénylet Európában.
Úton Európa felé a Mitsubishi Eclipse Cross Noha ez már nem az az Eclipse, nem kell leírni a Mitsubishi legújabb SUV-ját. Már úton vannak Európába az első, még jobbkormányos példányok.2 hozzászólás - megtekintés
Terroristák is jönnek Olaszországba Tunéziából A marseille-i késelő is így jutott be Európába.
Amikor végre Európában vagy, alig várod, hogy visszakerülj ide Nem várt hatása van az apró közel-keleti országra, hogy kétszer annyi szír vándorolt hozzájuk, mint egész Európába. Fegyverek és biouborkák közt jártunk.
Európa: szellemi kiüresedést hozott a liberalizmus Maróth Miklós a közel-keleti keresztények mai sorsát elemezve az Európába irányuló muszlim migrációról beszélt előadásában.