A Nintendo partnerprogramjában résztvevők nem streamelhetnek YouTube-on

A japán vállalat új korlátozást vezetett be, ami elég komoly hatással lehet a videósokra.

2017. szeptember 30. 8:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Potenciálisan zavaró újítást kap a mobilos Youtube Automatikusan elindulnak majd a videók a Kezdőlapon.
Milliók álma válhat valóra: úgy tűnik, hogy érkezik az új Nintendo Game Boy A Nintendo először a NES, majd a Super NES konzolját is kiadta újra, a retró játékok pedig nagyon bejöttek. Most úgy tűnik, egy újabb régi kedvencet támasztanának fel: érkezhet az új Game Boy.
A Game Boy-ból is érkezik miniváltozat? Érdekes dolgot védetett le a Nintendo, amiből akár könnyen következhet az, hogy a kézikonzol is újra megjelenik a piacon.
2018 elején jön a Fear Effect Sedna A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ami viszont friss hír, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tisztelet...
Újra gyakrabban láthatjuk Kelemen Annát Facebook-oldalán jelentette be Kelemen Anna, hogy mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a Facebook- és Instagram-oldalára készített videókból, elindítja a saját Youtube-oldalát, ott fog vlogge...
Korlátlan szex és ingyenpia a drogbarát magánszigeten A YouTube már levette a botrányos reklámot, de ön most megnézheti.

Ez mire volt jó, YouTube? Hazug indokkal csökkentették a Las Vegas-i tragédia adományainak összegét Katasztrofálisan reagált a YouTube egy világsztárnak számító videós adománygyűjtő akciójára a Las Vegas-i mészárlás után, majd ezt tetézni is tudta.
Szirmai Gergő: Kiégett emberek játsszák el a vidám tizenévest a Youtube-on A Youtube-on hazudni kell, ha épp nincs jó kedved, mondja az egyik legnépszerűbb magyar videós. Pedig ebben a világban nem jellemző az ilyen típusú kritika.
Ilyen lehet a jövő év egyik legizgalmasabb csúcstelefonja  videó Egy valóban szép koncepcióvideó került fel a YouTube-ra, készítői szerint így fog kinézni a Samsung 2018-as első csúcstelefonja.
FIFA 18 - érdekes bugok jelentkeznek a switches verziónál Várható volt, hogy nem megy majd minden simán a FIFA 18 Nintendo Switchre költöztetésével, de ilyen hibákra nem számított senki.
2019-ben bezár a Wii Shop Channel A Nintendo bejelentette, hogy a Wii alkalmazásboltja, a Wii Shop Channel 2019. január 31-én végleg bezárja a kapuit, és jövő márciustól már nem is tudunk pontokat adni a profilunkhoz. Csoda, hogy ilye...
Ekkor érkezik Switchre az Oxenfree A napokban újra lehetett hallani a misztikus kalandjáték, az Oxenfree Nintendo Switches portjáról. A Night School Studio elárulta, pontosan mikor jelenik meg a cím, a Nintendo konzolján.