A Ferrari még nem talált magyarázatot

A Ferrari csak Japánban vetette volna be Sebastian Vettel negyedik motorját és a negyedik MGU-H rendszert, ám a szabadedzésen felmerült problémák miatt az időmérőre beszerelték számára az új elemeket.Tovább

2017. szeptember 30. 14:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ilyen egy kör Austinban az F1 2017-tel Hangolódjunk a hétvégi USA Nagydíjra: egy virtuális kör az austini F1-es pályán egy Ferrari és az F1 2017 közreműködésével.
A Mercedesnek német, a Ferrarinak olasz pilóta nem kell Valamiféle átok ülhet a nemzeti csapatokon a Formula-1-ben, mert az utóbbi évtizedekben Rosberg kivételével a Mercedes német és a Ferrari olasz pilótái mind csúnyán elvéreztek.
A Haas elutasította a Ferrari kérését Az amerikai csapatot már belépésük óta szoros kapcsolat fűzi a maranellói alakulathoz, és ezt most utóbbi igyekezett kihasználni. A Haas azonban köszönte szépen, és 'nem'-et mondott az olaszoknak.
Horner a riválisok erőforrásairól: Ez már szinte dízelmotor! A Red Bull csapatfőnöke kifakadt a Mercedes és a Ferrari trükközéseire szerinte az olajégetéssel egyenesen viccet csinálnak az F1 környezetvédelmi törekvéseiből.
Ferrari-szakemberek igazoltak az Aston Martinhoz A brit luxusautó-gyártó minden eddiginél komolyabban gondolja az F1-es szerepvállalást, és ex-maranellói mérnökök segítségével akarnak motort építeni.
Korábban cáfolta, most viszont halálosan komoly a Ferrari SUV A FCA vezérigazgatója, Sergio Marchionne elmondása szerint "halálosan komolyan veszik", hogy a Ferrari szabadidő-autója évek múlva piacra kerüljön. A korábbi feltételezések beigazolódni látszanak.15 h...

Allison elmondja, milyen Hamiltonnal dolgozni James Allison tavaly még a Ferrari mérnökeként kereste kenyerét, 2017-ben viszont leigazolta őt a Mercedes. A brit szakember előtte nem is gondolta, milyen lehet Lewis Hamiltonnal együttműködni.
Most sokkal nyugodtabban nyilatkozott a Ferrari elnöke Malajzia után ingerült volt, a suzukai események láttán azonban sokkal visszafogottabb véleményt formált Sergio Marchionne, a maranellói F1-es gárda elnöke, aki még mindig bízik benne, hogy sikerül me...
A Ferrari már a rajtnál tudta, hogy vége A bokszból való kihajtáskor eldőlt Sebastian Vettel sorsa a Japán Nagydíjon. Túl későn fedezte fel a Ferrari, hogy gond van a gyújtógyertyával. A rajtrácson nem sikerült kicserélniük időhiány miatt az...
A Ferrari üdvöskéje már most bajnok A 19 éves tehetség három futammal a szezon vége előtt megnyerte a Forma-2 idei bajnokságát.
Elárulta a Ferrari a dupla motorhiba okát Kiderült Vettel és Raikkönen sepangi műszaki hibának okozója, a Ferrari pedig máris válaszlépést tett, megerősítette minőségellenőrző részlegét ez volt az a szervezeti változás, melyet Marchionne is ...
Maxnek használt a pofon, a Mercin a sor Hamiltonék sehogy se mehetnek biztosra a Ferrari ellen, sőt, égetőbb gondjuk is van a motorkérdésnél. Itt az év legkiszámíthatatlanabb hétvégéje. Bukótér-podcast.