Dagad a botrány Mága Zoltán lányának koncertje körül

Továbbra sem csitul, sőt egyre nagyobb a balhé Mága Zoltán lánya, Jennifer gigakoncertje miatt, amivel kapcsolatban pár nappal ezelőtt csupán érdeklődés szintjén írt egy Facebook posztot Tereh István, az egykori legendás Első Emelet muzsikusa. Tereh azt kérdezte az ismerőseitől, ki az a titokzatos nő, akinek a képével tele van plakátolva egész Budapest? A válaszra nem kellett sokat várni, számos ismerőse jelezte, hogy a hölgy Mága Zoltán hegedűművész lánya.

2017. szeptember 30. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mága Zoltán felesége harmadik gyerekükkel várandós A hegedűművész neje már az ötödik hónapban jár.
A botrány segített? Szétkapkodják Mága Jennifer koncertjegyeit Amióta a Facebookon üzenget egymásnak számos nagy múltú közéleti szereplő és Mága Zoltán, rohamosan fogyni kezdtek a jegyek lánya, Jennifer koncertjére.
Mága Zoltán és ritkán látott felesége - A gyönyörű Annamáriával 20 éve házasok Mága Zoltán számára felesége biztosítja a harmonikus családi hátteret.
Várkonyi Andi, Sebestyén Márta és Krasznai Tünde is beszólt Mága lányának Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.
Irtó dögös lett Mága Zoltán lánya - A 21 éves Jennifernek nem csak a hangja gyönyörű Mága Jennifer bombaformában készül a koncertjére.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - október 2-től hétköznap 19.00-kor a TV2-n A TV2 népszerű műsora számos újdonságot tartogat. Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Vigyázat, gyerekkel vagyok! október 2-től ...

Mém lett Mága Zoltánból de legalább megmagyarázta! Mikor én még legény voltam e szöveggel került fel egy kép Mága Zoltán hegedűművész közösségi oldalára, amelyen a Prima Primissima Díjas művész a kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisanddal mosolyog kar...
Magyarázkodik Mága a hamisított fotója miatt Barbra Streisanddal közös képet posztolt a minap Mága Zoltán. A hegedűművesz gyorsan lebukott, a fotóról ordított, hogy csak montázs, amit Mága akkor elfelejtett odaírni. Az internet kegyetlen népe pe...
Mága Zoltán Barbara Barbra Streisanddal mosolyog de kiderült, csak egy Photoshop-trükk
Kései 11-es góllal nyert a Diósgyőr a Honvéd ellen A hosszabbításban lőtt góllal 2-1-re nyert a Diósgyőr a Budapest Honvéd ellen az OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
A városok kezében a kulcs az éhezés és az élelmiszerpazarlás felszámolásához A városoknak kulcsszerepük van a gyökeres változásban, ami az éhezés, táplálkozási problémák és az élelmiszerpazarlás felszámolásához szükséges, mondta José Graziano da Silva. Az ENSZ Élelmezésügyi és...
Erről rendez csúcskonferenciát Budapest Négy magyar kutatócsoportból álló szervezet, a Wigner fusion nyerte el a világ legnagyobb, fúziós témájú mérnöki konferenciájának rendezési jogát.