Szénhidrátszegény vacsorák a diétához: egészen reggelig nem éhezel meg

Nem fog hiányozni a tévé előtt a pattogatott kukorica.

2017. szeptember 30. 18:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Paula és Paulina - 38. rész Douglas Maldonado találkozik Paulával. Paulina új munkahelyén összefut Osvaldoval, a régi szerelmével. Kiderül, hogy a férfi, Paulina idős munkaadójához ment hozzá. Paulat egyre jobban frusztrálja, hogy a Bracho ház teljesen megváltozott.
"Egy gyerek arra vár, hogy egy másik meghaljon" - 10 éve volt az első magyar gyermek-szívtranszplantáció Az évforduló kapcsán a téma érintettjei és szakértői nyilatkoztak.
Lakatos Márk mindig afrodiziákumra vágyik Ilyen egy romantikus vacsora a népszerű stylist szerint.
A legjobb, ami történhet, az az, hogy a nők elkezdtek beszélni - Van, ahol büntethető lesz az utcai zaklatás is Nők százezrei vallottak az őket ért szexuális zaklatásról, aminek szerencsére meg is lett a hatása.
Ebben a videóban nemcsak az a meglepő, hogy Britney Spearsnek mekkora melle van Ha feldolgozta az énekesnő adottságait, akkor nekiláthat annak, hogy azt is megeméssze, amit csinál.
46 éves voltam, amikor felregisztráltam, 46 évet írtam be Mi történik, ha egy negyvenes nő bevallja az életkorát egy társkeresőn? Olvasónk ezt tette, a végeredmény meglepő lesz a Randiblog olvasóinak.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig - október 23., hétfő 23.25 Ajánló - Szereplők: Bátor Anna Daniela, Gáspár Tibor, Somfai Éva, Kende Péter, Vági Attila
Weinstein kapcsán a magyar zaklatásokra is fény derül - csütörtök 23.25 Milliárdos vállalkozó, Slovnaft elnök és fociklub tulajdonos - stúdióban az egyik legbefolyásosabb szlovákai magyar, Világi Oszkár. Vádak és indulatok a hollywoodi producer botránya után Magyarországon is - borul a bili zaklatásügyben. Zimbardo professzor pedig nyilatkozik többek között agresszióról, börtönkísérletről, és a belénk kódolt előítéletekről.
Majka megirigyelte Az 50 milliós játszma egyik játékosának ˝hisztikezelő módszerét˝ A műsorvezető meglepődött azon, hogy mit talált ki Geri annak elkerülésére, hogy a barátnője túl gyakran kiakadjon apróságokon. Meg is kérdezte tőlük, hogy szerintük ő ezt hogyan tudná bevezetni otthon
A gyönyörű lány gyerekként evett a szörnyűségből, ami miatt már fiatalon a halállal harcol Danielle Smalley-nél 23 évesen diagnosztizáltak mellhártyarákot, amely az esetek nagy részében olyan építőipari munkásoknál jelentkezik, akik évtizedeket dolgoztak olyan épületek bontásánál, amelyek azbesztet tartalmaztak. A betegség ritka és nagyon agresszív, az orvosok is nehezen hitték, hogy a mindössze 23 éves aldershoti nő ezzel a betegséggel küzd.
Fáj, ha leguggolsz? Lehet, hogy már téged is érint a porckopás A fájdalom elmulasztásához nem csodaszerekre, hanem valódi megoldásra van szükség.