Musk a repülés helyett is rakétákat javasol

A SpaceX nemcsak a Mars, de a nagyvárosok eléréséhez is rakétákat használna fel.

2017. szeptember 30. 18:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ha már elküldtünk 5 milliárd kilométerre egy szondát, akkor legyen szíves dolgozni még egy kicsit Másodszor is meghosszabbította a Ceres törpebolygót vizsgáló Dawn űrszonda küldetését az amerikai űrkutatási hivatal. Az űrszonda mindaddig vizsgálni fogja a Mars és Jupiter közötti kisbolygóövben lé...
MoonMars Village Budapest Workshop Hold-falu? Mars-falu? Az ambiciózus elképzelésekről rendeznek workshopot Budapesten, október 31-én.
Remek horrorfilmekkel ijesztget a Mars Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!
Örökifjúvá tenné a Mars-misszió űrhajósait a NASA A génmanipuláció még ingoványos terület: megakadályozza az öregedést, de komoly etikai kérdéseket vet fel. Jelenleg embereken szigorúan tilos.
Bruno Mars kapta a legtöbb jelölést az Amerikai Zenei Díjra Az énekes toronymagasan vezeti a jelöltlistát, amelyen a legjobb előadó mezőnyben csupa férfi szerepel.
Kettős fellövést hajtott végre a SpaceX Mindkét rakéta visszatért, egyikük már másodszor hajtotta végre ezt a manővert.

Vaksötétben landolt vízre a SpaceX rakétája Tíz Iridium-3 kommunikációs műholdat vitt az űrbe a Falcon-9-es, ami éjjel tért vissza a dróntutajra.
Így lett Magyarország a Mars földi helytartója fotók A Mentőexpedíció és a Mars című dokudráma első évada után most már nem csak belső helyszíneket, de a vörös bolygó felszínét is magyar filmstúdióban rendezték be. 2018 tavaszán érkezik a NatGeo soroza...
Elon Musk igazi bunkóba megy át, hogy elejét vegye az időfecsérlésnek A Tesla, SpaceX, stb. vezére nem szalvétával nyúl a beosztottjaihoz a megbeszéléseken.
Megvan, mikor küldene a SpaceX embert a Marsra Elon Musk bejelentette: rakétával szállítana embereket nagyvárosok között.
Meglepő dolgot találtak a Mars egyenlítőjénél Nem lehetetlen, hogy a térségben a felszín alatt vízjég helyezkedik el.
Heti TOP: a SpaceX 60 perc alatt elszállítana bárkit bárhonnan bárhova a Földön Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.