Lehetetlen megtudni, hogy kitől és mennyiért kapták meg Hosszú Katinkáék a Duna Aréna használati jogát

A 24.hu szerint hiába lenne ez közérdekű adat, képtelenség kideríteni, hogy ki az adatgazda, így nincs kitől kikérni.

2017. szeptember 30. 20:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt úszhatnak decemberben újabb aranyakért Hosszú Katinkáék A koppenhágai Royal Arena lesz a rövidpályás Európa-bajnokság otthona.
Wladár Sándor: Az úszósport ne a balhékról szóljon Ha Hosszú Katinkáék nem kérik a szövetség segítségét, a MÚSZ nem fog tudni segíteni - vallja az új szövetségi elnök.

Friss hírek
Olivier Giroud kapta a Puskás-díjat Itt van 2017 legszebb gólja.
15 éves a Gödör Klub - születésnapi fesztivál A Gödör Klub szervezői igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy legyen benne minden, ami a Gödör Klub: kiállítás, irodalom, koncertek, kortárs tánc és színház.
Katz Dávid és Fekete-Győr András végre találkoztak A miniszterelnök szerint még nincs megnyerve a választás.
FIFA-gála élőben: kié lesz a Puskás-díj? Londonban este fél kilenckor kezdődött a FIFA-gála, amely több kategóriában is megválasztja az esztendő legjobbját. Kiosztásra kerül a Puskás-díj is.
A nap legfontosabb hírei 2017. október 23. A gyászos időben kevesen mentek az utcára, Orbán brüsszelezett, az ellenzék szétaprózva ünnepelt.
Hajmeresztő a Centrál Színházban Krimi-társasjáték Simon Kornéllal a főszerepben.

Beolvasztják a Duna Aréna mobillelátójának vasszerkezetét A feldolgozó cég hulladékként vette meg a "100 százalékban újrahasznosítandó" építményt.
Újrafelhasználás helyett hulladékfeldolgozóba vitték a Duna Aréna lelátóját A kormánybiztos nem ezt ígérte.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Afroamerikai feminista: rasszizmus, hogy Weinstein csak fehér nőket erőszakolt meg A "faji kártya" sosem megy ki a divatból.
Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával / GINOP-3.3.3-17 Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.